Bbq Cellenbeton

144,00 incl. BTW

Vlees smaakt het lekkerste op een eigen gebouwde barbecue. Deze bouwt u gemakkelijk en snel met dit bouwpakket. Het materiaal is onbrandbaar dus steek de BBQ maar aan!

Hoogte: 1960mm
Breedte: 600mm
Diepte: 600mm

Cellenbeton BBQ

Een echte barbecue liefhebber bouwt zijn eigen cellenbeton bbq. Een zelfgebouwde bbq mag dus niet ontbreken in de tuin.

Cellenbeton heeft een aantal goede eigenschappen:

  • Het lichte gewicht.
  • De goede geluidsisolatie.
  • De vorst bestendigheid.
  • De brandwerendheid.

De Cellenbetonblokken zijn licht in gewicht waardoor de barbecue gemakkelijk zelf op te bouwen is. Daarnaast heeft Cellenbeton als voordeel dat het een goede warmte isolatie heeft waardoor de barbecue goed op temperatuur blijft.

Deze Cellenbeton BBQ is een zelfbouwpakket. De barbecue is nog niet gebruiksklaar en dient nog afgewerkt te worden. De cellenbeton bbq wordt geleverd zonder accessoires.

Weerbestendig

Deze Cellenbeton BBQ is bestand tegen vorst en vocht kan er niet intrekken. Ook heeft schimmel geen kans omdat micro-organisme zich niet kunnen nestelen in het Cellenbetonmateriaal. Daarnaast voorkomt de samenstelling van het cellenbeton de groei van gevaarlijke micro-organisme. Vanwege de sterke alkaline gehalte van de materialen en snelle verdamping van vocht, krijgen bacteriën of schimmels geen kans om zich te nestelen op en in het oppervlak van cellenbeton. Op deze manier kan er geen schimmelvorming plaatsvinden waardoor uw bbq het hele jaar buiten kan blijven staan.

Bewezen brandveiligheid van Cellenbeton

Cellenbeton is onbrandbaar. Dit maakt het materiaal brandweerbaar en dient als een barrière bij een uitbreidende brand. Daarnaast stoot het geen gevaarlijke stoffen uit, en er is er geen druppelvorming tijdens een brand. Onze cellenbetonblokken voldoen zelfs aan de brandklasse A1, dit is de hoogste klasse wat u met een bouwmateriaal kunt behalen! Hierdoor is cellenbeton uitermate geschikt om brandwerende wanden mee te bouwen in alle soorten gebouwen én producten, zoals woningbouw, studentenhuis, vakantiewoning, bedrijfspanden, renovatieproject en zelfs uw Cellenbeton bqq!

Het hoge brandveiligheidsniveau van cellenbeton is duidelijk bevestigd. Want in onderzoekslaboratoriums waar ze brandweerbaarheidstesten uitvoeren zijn de testkamers gemaakt van Cellenbeton.

Lees hier meer over de brandveiligheid van Cellenbeton.

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Biesstraat 59 (Hal 4)
6093 AC Heythuysen

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
Open chat