Cellenbeton Blok G4/550 600x200x100mm

2,52 incl. BTW

Cellenbeton blokken van H+H met een dikte van 10 cm is te gebruiken voor scheidingswanden. Andere toepassingen kunt u terugvinden onder aan deze pagina.

Afmeting (LxHxB): 600 x 200 x 100 mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Zaagservice nodig?

Staffelkorting

Aantal Prijs
1 - 599 2,52
600 - 1.319 2,44
1.320 - 2.759 2,08
2.760+ 1,97

Cellenbeton blok 100 mm dikte

Cellenbeton blok 100 mm staan bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Dankzij dit duurzame bouwmateriaal is gemakkelijk en snel bouwen binnen handbereik. Het is een populair bouwmateriaal en ook erg veelzijdig. Cellenbetonblokken zijn toepasbaar voor nieuwbouw, renovatie, herstelklussen én aan- en verbouwingen. Cellenbeton heeft vele goede eigenschappen. Een daarvan is dat dit bouwmateriaal niet gevoelig is voor vocht of schimmel waardoor het toegepast kan worden in natte ruimtes. U bouwt dus in een handomdraai een douchewand, douchemuur of een (halfhoge) scheidingswand op het toilet.

Een van de vele pluspunten van bestellen www.betoncellen.nl is dat u deze maat per stuk kunt afnemen. Zo heeft u altijd precies genoeg voor uw klus en heeft u nooit blokken over.

Scheidingswanden

Met Cellenbeton blokken kunt u snel en gemakkelijk scheidingenwanden zetten. Blokken in deze afmeting worden veel gebruikt voor dragende en niet dragende tussenwanden. Dankzij de isolerende en geluiddempende eigenschappen van cellenbeton is dit bouwmateriaal ideaal om scheidingswanden te maken. Op deze manier kunt u gemakkelijk een extra slaapkamer creëren of een douchewand plaatsen.

Cellenbetonwand afwerken met verf

Cellenbeton blokken, ook wel Ytong Blokken genoemd, met een afmeting van 600x400x100 mm zijn ideaal voor het bouwen van tussenwanden voor bijvoorbeeld slaapkamers. Voor het verlijmen van de Cellenbetonblokken raden wij aan om de hiervoor bestemde Cellenbetonlijm te gebruiken.

De blokken met deze afmeting hebben een gladde structuur waardoor ze direct klaar zijn voor de afwerklaag. Veel mensen kiezen ervoor om de wand te voorzien van muurverf en gaan texen.

Voor u de muurverf kunt aanbrengen is het verstandig om de Cellenbetonwand hierop voor te bereiden. Dit wordt vaak gedaan met Fix en Finish van Knauf. Dit is een Dunpleisterwerk, ook wel Dunpleister genoemd. Hiermee kunt u eventuele oneffenheden zoals naden en gaten gemakkelijk en snel wegwerken.

Voor u gaat beginnen met het verven van de muur is het belangrijk om deze te behandelen met voorstrijk. Dit is nodig voor een goede hechting van de muurverf.

Cellenbetonwand behangen

De blokken met de afmeting van 600x400x100 mm worden veel gebruikt voor binnenwanden voor bijvoorbeeld de woonkamer. Een populair afwerkmateriaal is behang zoals Vliesbehang, Vinylbehang, Renovlies, Fotobehang of Papierbehang.

Als u een Cellenbetonwand wilt voorzien van behang, moet u eerst uw wand voorbereiden. Omdat de Cellenbetonblokken in deze maat niet grof van structuur zijn, is uw wand vrijwel direct behang klaar.
Voor u van start kunt gaan kunt u eventuele naden of gaten vullen met een Dunpleisterwerk van bijvoorbeeld Knauf. Om te voorkomen dat er onnodig veel behanglijm opgenomen wordt door de wand kunt u de Cellenbetonmuur behandelen met Voorstrijk. Hierna is uw Cellenbeton wand klaar voor de behang laag.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Cellenbeton is ook wel bekend als Gasbeton. Dit komt door de luchtbellen die ontstaan tijdens het productieproces. Hierdoor kunnen we isoleren met stilstaande lucht. Op deze manier creëren we een ideaal microklimaat in elke ruimte. Bouwen met Cellenbeton is een Duurzame en Milieuvriendelijke manier van bouwen. Het bouwmateriaal is gemaakt van natuurlijke materialen namelijk zand, kalk en cement. Cellenbeton is 100% recyclebaar, afval wat overblijft kunnen we namelijk opnieuw deel laten nemen aan het productieproces.

Specificaties

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: G4/550 – PP4-0,55 – C4/550
Druksterkte: 5,16 N/mm
Gewichtsklasse: 525kg m3 (±25kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,131 λ(W/mk)
Breedte: 100 mm
Hoogte: 200 mm
Lengte: 600 mm
Afmeting (LxHxB): 600x200x100mm of 60x20x10cm

Verbruik blokken per m2: 8.33 stuks
Aantal stuks per pallet: 120 stuks
Aantal m2 per pallet: 14,40 m2
Verbruik lijm per m2: 2,40 kg

Eigenschappen

 • Zeer hoge isolatie waarde.
 • Cellenbeton is niet brandbaar, er komen géén giftige stoffen vrij in geval van brand.
 • Betere geluidsisolatie dan bij traditionele bouwvormen.
 • Makkelijk en veilig verwerkbaar.
 • Met de grote lichte blokken bouwt men snel een groot oppervlak.
 • Cellenbeton heeft een vlak eindresultaat en is dus makkelijk af te werken.
 • Cellenbeton neemt géén water op, zodat vocht en schimmel geen kans krijgen. Het zorgt dus voor een gezond binnenklimaat!

Toepassingen

 • Buitenwanden
 • Binnenwanden
 • (Brandwerende) scheidingswanden
 • Bad- en douche ombouwen
 • Schoorsteenmantels
 • Leidingkokers
 • Vloerophogingen
 • Natte ruimtes

De Cellenbeton Lijmblokken van H plus H zijn voorzien van CE- markering en voldoen in Nederland aan de NEN EN 771-4 en in België NBN EN 771-4. Tevens BENOR gecertificeerd onder nummer: 002/615.

Wist u dat wij ook een zaagservice hebben?

Heeft u een Cellenbeton blok 100 mm in een andere maat nodig dan wij aanbieden? Geen probleem, dan maken wij het voor u op maat met onze voordelige zaagservice.

Voordelen van onze zaagservice

  • Schoon werken omdat u geen afval heeft.
  • Een gezondere werkomgeving omdat er geen stofontwikkeling is.
  • Sneller werken doordat de blokken al op maat zijn.
  • Alle afmetingen mogelijk
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Magnesiumstraat 1B
6031 RV Nederweert

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen