Cellenbeton Latei 1500x125x150mm

29,70 incl. BTW

Cellenbeton Lateien worden gebruikt om een raam- of deuruitsparing te overbruggen. U heeft keuze uit een ruim assortiment aan Cellenbeton Lateien.

Afmeting (LxHxB): 1500 x 125 x 150 mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: 4 werkdagen, uit voorraad •

Heeft u een andere afmeting nodig? Wij leveren ook maatwerk lateien. Neem gerust contact op.

Zaagservice nodig?

Staffelkorting

Aantal Prijs
1 - 4 29,70
5 - 9 35,96
10+ 31,96

Cellenbeton U-schaal

Cellenbeton u-schaal, oftewel een latei gebruikt u als u een woning, bedrijfspand of aanbouw gaat bouwen. Deze Lateien worden geplaatst boven een raam of deursparing. De Latei vangt de bovenliggende constructie op en zorgt dus voor de stevigheid van het raam- of deuropening. Om deze stevigheid te garanderen is het belangrijk dat de latei op de juiste manier gelegd wordt. Vanzelfsprekend moet er goed op gelet worden dat de juiste maat geplaatst wordt.

Voordelen Cellenbeton Latei

  • Geen koudebruggen
  • Snelle doorlooptijd doordat de latei direct geplaatst kan worden
  • Geen uitzettingsverschillen tussen latei en wand
  • Verschillenden lengte, breedte, en hoogte maten zijn mogelijk. Vraag naar onze maatwerkservice.

Cellenbeton U-schaal voorkomt koudebruggen

Als er gekozen is om met Cellenbeton te bouwen is het verstandig om ook voor Cellenbeton Lateien te kiezen. Cellenbeton is een duurzaam bouwmateriaal wat veel goede eigenschappen heeft. Een daarvan is dat Cellenbeton niet krimpt of uitzet. Als de materialen op de juiste manier gelegd zijn zal er dus géén scheurvorming ontstaan. Scheurvorming zorgt namelijk voor energieverlies waardoor er koudebruggen ontstaan. Koudebruggen staan ook wel bekend als bouwknopen. Dit zijn zwakke punten in de buitenschil van een pand. Deze bouwknopen ontstaan op plaatsen waar de Thermische isolatie niet goed doorlopen of op elkaar aansluiten. Deze koudebruggen ontstaan vaak in een gevel, dak of vloer.

Verschillende maten Lateien

Cellenbeton lateien zijn te krijgen in verschillende soorten en maten. Naast de standaardmaten kunt u bij Betoncellen.nl terecht voor vrijwel elke afmeting. Er zijn lateien beschikbaar voor diverse wanddiktes van 100 mm t/m 425 mm.

Voor buitengevels zijn er lateien met isolatie beschikbaar. Deze isolatie zorgt ervoor dat er geen koudebruggen ontstaan.

Doe- het- zelf met Cellenbeton

Wat veel mensen niet weten is dat Cellenbeton Lateien 150 mm steeds vaker gebruikt worden om meubelstukken mee kunt maken. Hierbij kunt u denken aan tuin- of keukenbanken, wandmeubels, wijnrekken, lounge meubilair, kasten of dergelijke. Het materiaal is goed hanteerbaar en is klaar voor een strakke afwerking. Dankzij de maatwerkservice van onze steenzagerij krijgt u uw Cellenbeton blokken én Lateien op maat aangeleverd bij u thuis of op het werk. U kunt dus direct aan de slag met uw zelfbouw project. Op deze manier grijpt u nooit meer mis op het verkeerde aantal blokken of Lateien én heeft u altijd de juiste maat te pakken. Daarnaast blijft uw werkplek schoner doordat u niet zelf hoeft te zagen.

Specificatie

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: G4/600 – PP4-0,60 – C4/600
Breedte: 150 mm
Hoogte: 125 mm
Lengte: 1500 mm
Afmeting (LxHxB): 1500x125x150mm of 150×12,5x15cm

Toepassingen

  • Binnenwanden
  • Scheidingswanden
  • Buitengevels
  • Nissen
  • Schoorsteen ombouw
  • Onderslag
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Magnesiumstraat 1B
6031 RV Nederweert

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen