Cellenbeton Producten

Toont alle 5 resultaten

Cellenbeton, ook wel Gastbeton, is een veel gebruikt bouwmateriaal voor de professionals. Maar ook voor de thuis klusser en de doe-het-zelf-er is het een ideaal product.  Het is gemakkelijk te bewerken en het is geschikt voor vele doeleinden. Wat veel mensen niet weten is dat Cellenbeton niet alleen geschikt is om huizen mee te bouwen, u kunt er ook gemakkelijk diverse producten mee maken, bijvoorbeeld een BBQ of een haard ombouw.

Het grote voordeel van Cellenbeton is dat het niet beïnvloedbaar is door de omgeving. Dit wil zeggen dat het bestand is tegen vorst, wind, regen en andere weersomstandigheden. Maar ook binnenshuis is het een perfect bouwmateriaal. Vocht kan er niet intrekken en het is zeer brandveilig.

Omdat Gasbeton een zeer veelzijdig en geliefd is, hebben wij een aantal bouwpakketten voor u gemaakt. Hiermee kunt u diverse binnen- en buiten meubilair maken. Doordat het kant- en klare bouwpakketten zijn bespaart u veel tijd omdat alle benodigde blokken al op maat gemaakt zijn voor u. Ook heeft u altijd precies genoeg in huis. U kunt dus direct aan de slag!

 

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Biesstraat 59 (Hal 4)
6093 AC Heythuysen

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
Open chat