Thermoblokken H+H G2 400mm R-waarde 8,22

Energiebesparend en duurzaam bouwsysteem van Cellenbeton  met een geïntegreerde isolatie.

 

Categorie:

Thermoblokken H+H cellenbeton

Thermoblokken van H+H is een innovatief en geïsoleerd bouwsysteem voor nieuwbouw woningen en bedrijfspanden. Dit bouwsysteem is energiebesparend, heeft een hoge isolatiewaarde, is duurzaam en zorgt voor een gezonder leefklimaat. Thermoblokken zijn gemaakt van Cellenbeton en hardschuim isolatie, dit zijn duurzame producten die volledig recyclebaar zijn. Bouwen met cellenbeton heeft vele voordelen. Zo heeft het geen last van krimp of uitzetting waardoor er geen kieren of naden ontstaan.

H+H Thermoblokken is compleet en kant- en klaar bouwsysteem. Met de Thermoblokken bouwt u de buitengevels én isoleert u deze tegelijktijdig dankzij de geïntegreerde isolatie. Het systeem bestaat uit verschillende elementen:

  • Rechte blokken
  • Binnen hoekblokken
  • Buiten hoekblokken

Geïsoleerde constructie lateien

De toegevoegde waarde van Betoncellen.nl is dat wij naast dit alles-in-één bouwsysteem, ook geïsoleerde constructie lateien op maat produceren. Deze constructie lateien zijn gemaakt van cellenbeton en een isolatie. Hierdoor loopt de isolatie in alle elementen door waardoor koudebruggen minimaal worden. Koudebruggen zijn plekken in een bouwconstructie waar energieverlies kan ontstaan.

H+H Thermoblokken voor Nieuwbouw

Met het Thermoblok kunt u luchtdicht bouwen wat energiebesparend is en het voorkomt condensatie in de constructie. Luchtdicht bouwen zorgt voor een beter en gezonder leefklimaat, levert een lagere energierekening op en geeft de woning een betere energielabel.

Het Thermoblok van HplusH heeft een R-waarde van 8,22 m2 K/W op slechts een muurdikte van 400 mm. De hoge isolatiewaarde kan behaald worden door het toevoegen van Fenolhars hardschuim isolatie. Door de compacte afmeting en het lage gewicht van de isolatieblokken kan er snel en gemakkelijk gebouwd worden. Isoleren en een muur plaatsen in één handeling, zo bespaart u tijd en kosten.

Comfort

Cellenbeton en fenol hardschuim zijn beide een accumulerend product, dat wil zeggen dat het warmte en koude kan opslaan en deze weer kan afgeven aan de omgeving. Ook zorgen deze materialen voor een goede vochthuishouding en een ademend binnenklimaat doordat cellenbeton en fenol hardschuim damp-open / damp diffusie open zijn. Verder hebben beide materialen de goede eigenschap dat ze brandveilig zijn. Deze goede eigenschappen zorgen voor een veilig, comfortabel en constant binnenklimaat.

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen