EPS Plaat 1000x250x40mm

4,83 incl. BTW

Afhaalprijs €4,35  incl. BTW

Lengte: 1000mm
Breedte: 250mm
Dikte: 40mm

Per stuk verkrijgbaar. Te gebruiken als sluitplaat van ons isolatiesysteem.

EPS Platen

Met deze EPS Platen kun je de bovenste laag van de spouwmuur afsluiten. Dit product is vaak gebruikt in combinatie met ons nieuwe isolatiesysteem met EPS korrels. Deze isolatiekorrels worden tussen de buitenwand en de cellenbeton binnenwand gegoten. Het bovenste gedeelte kan vanzelfsprekend niet gevuld worden met de losse EPS Parels omdat deze dan uit de spouwmuur zullen vallen. Daarom kunnen deze EPS platen gebruikt worden als zogenoemde sluitplaten.

Deze Isolatieplaten zijn per stuk afneembaar waardoor je altijd precies genoeg hebt. Geen overbodig afval meer tijdens het isoleren van je woning, garage of kantoor. Hiermee bespaar je kosten en draai je bij aan een beter milieu.

Hoe kun je je huis isoleren van binnenuit

Met ons isolatiesysteem kun je gemakkelijk je huis isoleren van binnenuit. Dit wilt zeggen dat er vanuit de buitengevel naar binnen geïsoleerd wordt. We hebben verschillende diktes in ons assortiment. Afhankelijk van de dikte van het isolatiesysteem wordt er een cellenbetonwand geplaatst. Deze komt een paar centimeter van de buitenwand af te staan. Hierdoor ontstaat een open ruimte, ook wel de spouw genoemd. In de spouw worden de EPS-parels gebruikt. Dit gebeurt tijdens het optrekken van de wand. Bij elke 2 lagen die gezet zijn, kan de spouw gevuld worden met de EPS-parels. De bovenste 25 cm van de spouw kan niet gevuld worden met EPS- parels omdat de parel er dan uit zullen vallen. Daarom zal de laatste 25cm van de spouw gevuld worden met een isolatieplaat.

We hebben verschillende isolatiesystemen in ons assortiment:

Woning Isoleren

Tegenwoordig zijn de energieprijzen een van de grootste kostenposten binnen hun huishouden. Door deze omlaag te krijgen kun je aanzienlijk veel van je kosten besparen. Dit kun je doen door je woning te isoleren met ons isolatiesysteem. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes waardoor er voor elke woning een oplossing is. Daarnaast zijn al onze isolatiesystemen afneembaar per vierkante meter. Dit betekend dat je precies kan bestellen wat je nodig hebt waardoor je minder afval hebt en daardoor ook minder kosten. Een bijkomend voordeel is dat we samen het milieu ontlasten en minder C02 uitstoten.

Belangrijk om te weten

Bij dit isolatiesysteem is het belangrijk om te weten dat de opening die gevuld wordt met isolatie, de spouw, luchtdicht dient te zijn. Zorg er dus voor dat alle kieren en naden gedicht zijn met pur. Zo ontstaat er een massieve constructie waar geen lucht in kan komen, daarnaast voorkomt het condensvorming.

Specificaties EPS Platen

Lengte: 1000mm
Breedte: 250mm
Dikte: 40mm

Gewicht 1 kg
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen