Gasbetonblokken prijs

GASBETONBLOKKEN PRIJS

De prijs van gasbeton ligt relatief laag als je het gaat vergelijken met andere bouwmaterialen zoals bakstenen of cementblokken. Dit is omdat de blokken vrij groot zijn en u er minder in aantal van nodig heeft. Ook vanwege de tijdswinst die u behaalt door het bouwen met gasbeton is het een voordelig bouwmateriaal.

De prijs van gasbetonblokken is bij 123cellenbeton zeer scherp. Wij leveren namelijk alleen gasbeton van het merk H+H. Dit merk heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Prijs gasbeton

De prijs van gasbeton ligt bij ons tussen de €1,16 incl. BTW voor de kleinste blok in ons assortiment en €4,66 incl. BTW voor de meest standaard blok met afmetingen van 600 mm x 400 mm x 100 mm.

Het duurste blok dat wij in ons assortiment hebben is een latei met afmetingen van 1500 mm x 250 mm x 150 mm. Deze kost €55,00 incl. BTW maar dit is ook een zeer specifieke maat die lang niet altijd nodig is.

Gasbeton op maat

De gasbetonblokken prijs ligt bij ons ook iets lager omdat wij precies op maat leveren. Wij bieden de unieke service dat u slechts de maten van uw wand of wanden hoeft door te geven. Wij zagen dit op voorhand precies voor u op maat. Dit houdt in dat u geen blok te veel ontvangt en dat u geen afval heeft, dit bespaart ook weer kosten.

Bezorgen

Wij bezorgen uw gasbeton graag bij u thuis of op de bouwplaats. Tot een bedrag van € 500,– betaalt u hiervoor slechts € 39,95 transportkosten en bij een bestelling boven de € 500,– is deze transportservice zelfs helemaal gratis.

Omdat wij met een vaste leverancier werken, zorgen wij ervoor dat onze producten altijd scherp geprijsd zijn. Als u tijdens werkdagen bestelt, kunnen wij binnen 48 uur leveren. We zorgen ervoor dat de producten met zorg worden verpakt en getransporteerd.

Als u nog vragen heeft over het bouwen met gasbeton staan onze specialisten altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van een betrouwbaar advies.

Op onze website staan ook aantal tips voor de verschillende toepassingen van gasbetonblokken.

blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen