Haard ombouw Cellenbeton

380,00 incl. BTW

Bouw gemakkelijk en snel een haard ombouw met dit zelfbouwpakket. De Cellenbeton blokken hebben wij alvast voor u op maat gezaagd waardoor u meteen aan de slag kunt.

Hoogte: 2680mm
Breedte: 1200mm
Diepte: 700mm

Sfeervolle haard ombouw

Door het bouwen van een haard ombouw, ook wel een schouw genoemd, brengt u in een handomdraai sfeer in elke ruimte. De Cellenbeton haardombouw heeft fraaie details en past in vrijwel elke inrichting.

Voordelen van een Cellenbeton haardombouw:

  • Het lichte gewicht.
  • De goede warmte isolatie.
  • De brandwerendheid.

De Cellenbetonblokken zijn licht in gewicht waardoor de haard ombouw gemakkelijk zelf op te bouwen is. Daarnaast heeft Cellenbeton als voordeel dat het een goede warmte isolatie heeft waardoor de haard goed op temperatuur blijft.

Deze Cellenbeton haard ombouw is een zelfbouwpakket. De ombouw is nog niet gebruiksklaar en dient nog afgewerkt te worden. Dit pakket wordt geleverd zonder accessoires.

Bewezen brandveiligheid van Cellenbeton

Cellenbeton is onbrandbaar. Dit maakt het materiaal brandweerbaar en dient als een barrière bij een uitbreidende brand. Daarnaast stoot het geen gevaarlijke stoffen uit, en er is er geen druppelvorming tijdens een brand. Onze cellenbetonblokken voldoen zelfs aan de brandklasse A1, dit is de hoogste klasse wat u met een bouwmateriaal kunt behalen! Hierdoor is cellenbeton uitermate geschikt om brandwerende wanden mee te bouwen in alle soorten gebouwen én producten, zoals woningbouw, studentenhuis, vakantiewoning, bedrijfspanden, renovatieproject en zelfs uw Cellenbeton schouw!

Het hoge brandveiligheidsniveau van cellenbeton is duidelijk bevestigd. Want in onderzoekslaboratoriums waar ze brandweerbaarheidstesten uitvoeren zijn de testkamers gemaakt van Cellenbeton.

Lees hier meer over de brandveiligheid van Cellenbeton.

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Biesstraat 59 (Hal 4)
6093 AC Heythuysen

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
Open chat