Isolatie blokken

Toont alle 6 resultaten

Celbet is een geïsoleerd bouwsysteem bestaande uit isolatie blokken met hoge isolatiewaarden voor dragende en niet dragende buitenmuren.

Isolatie Cellenbeton

Onze Celbet isolatie cellenbeton blokken zijn opgebouwd uit een binnen en buiten muur van cellenbeton en in de kern voorzien van een minerale wol. Door deze samenstelling ontstaat een hoogwaardig bouwproduct.

Celbet isolatie cellenbeton blokken zijn accumulerend, vochtregulerend, dampopen en hebben een hoge isolatiewaarden. Al deze goede eigenschappen dragen bij aan een comfortabel leefklimaat en het terugdringen van energiekosten.

Isolerend cellenbeton

Hieronder ziet u enkele standaard maten welke vaak bij ons besteld worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Celbet isolatie blokken voor u in de gewenste maat te leveren!

Isolatiewaarde cellenbeton zelf bepalen

Maatwerk in de afmetingen van de isolatie cellenbeton blokken is dus altijd mogelijk, maar u kunt ook zelf de isolatiewaarde van de isolatie blokken bepalen!

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Magnesiumstraat 1B
6031 RV Nederweert

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 32 beoordelingen