Isolatieblokken 170mm R-waarde 3,16 (per m2)

125,00 incl. BTW

Afhaalprijs € 112,50 incl. BTW per m2 
Geleverd inclusief per m2:

   •  8,33 Isolatieblokken (afgerond op hele blokken)
   • 4,5kg Cellenbetonlijm
   • 4 stuks Rvs lijmkoppelstrip 300mm
   • 4 stuks Fischerplug 6×30 incl. schroef

  Besteleenheid: per m2
  Levertijd: 15 werkdagen

Categorieën: ,

Verbouwen

Renoveren of Verbouwen van een oude woning of  bedrijfspand is een behoorlijke klus. Het is dus belangrijk dat de bouw snel en gemakkelijk verloopt zodat u niet te lang in de rommel zit en geen onnodige kosten maakt. Een verbouwing of renovatie project moet ook voldoen aan bepaalde eisen zoals Brandveiligheid en Energieprestatie-eisen.

Voorzetwand isoleren

Een voorzetwand plaatsen op de traditionele manier is vaak omslachtig en neemt veel tijd in beslag. Met de  Celbet Isolatieblokken isoleert en bouwt u de voorzetwand in één keer doordat de isolatie al op het cellenbetonblok zit. Isoleren en een muur plaatsen in één handeling, zo bespaart u veel tijd en geld. Celbet Isolatieblokken zijn gemaakt van cellenbeton en steenwol dit zijn duurzame producten die volledig recyclebaar zijn. Verder hebben beide materialen de goede eigenschap dat ze brandveilig zijn, waardoor ze als brandbarrière dienen bij een uitslaande brand. Cellenbeton en Steenwol zijn beide een accumulerend product, dat wil zeggen dat het warmte en koude kan opslaan en deze weer kan afgeven aan de omgeving. Ook zorgen deze materialen voor een goede vochthuishouding en een ademend binnenklimaat doordat cellenbeton en steenwol damp-open / damp diffusie open zijn. Deze goede eigenschappen zorgen voor een constant binnenklimaat wat comfortabel en energiebesparend is.

Voorzetwand maken

Hoe een voorzetwand plaatsen met de Celbet Isolatieblokken? Bepaal de positie van de voorzetwand, plaats de wand niet strak tegen de bestaande muur maar laat een opening / luchtspouw van ongeveer 1 tot 2 centimeter. Begin dan met de eerste laag, die wordt ook wel de kimlaag genoemd. Omdat de ondergrond nooit helemaal vlak is word de eerste laag Isolatieblokken in de mortel gelegd gebruik hiervoor de kimlaag-mortel. Zorg dat de eerste laag waterpas is zo voorkomt u later een hoop extra werk. De tweede en volgende lagen worden in de cellenbeton lijm gelegd. Om de voorzetwand stabiliteit te geven is het belangrijk om deze te verankeren aan de bestaande muur, gebruik hiervoor minimaal 4 lijmkoppelstrips per vierkante meter. Heeft u de voorzetwand geplaatst dan moeten alle naden / aansluitingen tussen de voorzetwand en plafond of muren afgedicht worden met elastische purschuim, zo gaat er geen energie verloren en bouwt u luchtdicht.

Specificaties

Fabrikant: Celbet Benelux 
Isolatiewaarde:  R-waarde m2 K/W 3,16
Dikte isolatie: 100 mm
Dikte cellenbeton: 70 mm

Isolatiemateriaal:  Minerale wol , steenwol
Kwaliteit cellenbeton: G4/550 – PP4-0,55 – C4/550
Brandklasse steenwol: Euro-brandklasse A1
Brandklasse cellenbeton: Euro-Brandklasse A1

Verbruik blokken per m2: 8,33 stuks
Aantal stuks per pallet: 72 stuks
Aantal m2 per pallet: 8,64 m2
Verbruik lijm per m2: 4,5 kg
Uitvoering: Glad
Gewicht per pallet: 575 kg

Eigenschappen

 • Zeer hoge isolatie waarde.
 • Damp-open / damp diffusie-open
 • Betere geluidsisolatie dan bij traditionele bouwvormen.
 • Accumulerend
 • Makkelijk en veilig verwerkbaar.
 • Snel bouwen met de grote lichte blokken
 • Cellenbeton heeft een vlak eindresultaat en is dus makkelijk af te werken.
 • Cellenbeton neemt géén water op, zodat vocht en schimmel geen kans krijgen. Het zorgt dus voor een gezond binnenklimaat!

Toepassingen

 • Spouwmuur zonder isolatie
 • Steense muur zonder spouw
 • Woningscheidende wanden
 • (Brandwerende) scheidingswanden
 • Vochige ruimtes
Gewicht 100 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen