Isolatiesysteem 180mm R-waarde 3,59 (per m2)

89,00 incl. BTW

Afhaalprijs €80,10  incl. BTW per m2 
Geleverd inclusief per m2:

   • 8,33 Cellenbetonblokken (afgerond op hele blokken)
   • 80 Liter EPS Isolatie parel
   • 2,4kg cellenbetonlijm
   • 4 stuks Rvs lijmkoppelstrip 300mm
   • 4 stuks Fischerplug 6×30 incl. schroef

  Besteleenheid: per m2
  Levertijd: 10 werkdagen

Huis van binnenuit isoleren

Met ons nieuwe isolatiesysteem kun je in een handomdraai je huis van binnenuit isoleren. Een van de grootste kostenpost binnen de meeste huishoudens zijn de energiekosten. Door te investeren in je woning kun je veel geld besparen. Eén van de beste manieren om dit te doen is om je huis te isoleren.
Met ons nieuwe isolatiesysteem kun je flink besparen op je energierekening en schaf je een compleet isoleersysteem aan. Je kunt direct aan de slag als het geleverd wordt en hoeft er niet de deur voor uit. Het isolatiesysteem bestaat uit cellenbetonblokken, EPS-parels, EPS sluitplaat, Cellenbeton Lijm, pluggen, schroeven en RVS koppelstrips. Het is verkrijgbaar per m2 zo heb je dus altijd precies genoeg.

Dit ontvang je per m2:

 • 8,33 stuks Cellenbetonblokken G2/350 600x200x98mm (afgerond naar boven op hele blokken)
 • 80 liter EPS-parels
 • 2,4 Cellenbeton Lijm
 • 4 stuks pluggen 6×30
 • 4 stuks schroeven 4,0×40
 • 4 stuks RVS koppelstrips 300mm

Voordelen van je huis isoleren van binnenuit

 • Lagere energiekosten
 • Beter leefklimaat
 • Beter energielabel van je woning
 • Je huis wordt meer waard
 • Milieuvriendelijk

Huis isoleren van binnenuit met ons Isolatiesysteem

Met ons isolatiesysteem kun je gemakkelijk je huis isoleren van binnenuit. Dit wil zeggen dat er vanuit de buitengevel naar binnen geïsoleerd wordt. Eerst wordt er een cellenbetonwand geplaatst met cellenbetonblokken met een dikte van 10cm. Deze komt 8 centimeter van de buitenwand te staan. Hierdoor ontstaat een open ruimte, ook wel de spouw genoemd. In de spouw worden de EPS-parels gebruikt. Dit gebeurt tijdens het optrekken van de wand. Bij elke 2 lagen die gezet zijn, kan de spouw gevuld worden met de EPS-parels. De bovenste 25 cm van de spouw kan niet gevuld worden met EPS- parels omdat de parel er dan uit zullen vallen. Daarom zal de laatste 25cm van de spouw gevuld worden met een isolatieplaat.

De voorzetwand heeft een dikte van 18cm, dit is uiteraard exclusief de buitengevel. Daarnaast hebben wij nog andere isolatiesystemen in ons assortiment:

Aansluitingen bij ramen en deuren

De EPS-parels zijn losse korrels, dit betekend dat er bij aansluitingen bij ramen of deuren voorzieningen getroffen moeten worden zodat de parels in de spouw blijven zitten. Dit kun je doen d.m.v. bijvoorbeeld cellenbeton sluitstukken of spouwborstels, beide zijn apart te bestellen.
Als je kiest voor spouwborstels kan dit afgewerkt worden met een gips- of stucplaat. Bij onze cellenbeton sluitstukken, ook wel dagkantstukken genoemd, hoeft dit niet. Deze kun je in het werk verlijmen en kan daarna afwerkt worden naar keuze.

Belangrijk om te weten

Bij dit isolatiesysteem is het belangrijk om te weten dat de opening die gevuld wordt met isolatie, de spouw, luchtdicht dient te zijn. Zorg er dus voor dat alle kieren en naden gedicht zijn met pur. Zo ontstaat er een massieve constructie waar geen lucht in kan komen en dit ook voorkomt condensvorming.

Lees hier meer over energie besparen

Tips om ook te bestellen

Bestel onderstaande producten direct mee en bespaar op je verzendkosten! Al deze producten zijn per stuk te bestellen

 

Gewicht 100 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen