Lijmkam

Toont alle 12 resultaten

Lijmkam

Lijmkam staat ook wel bekend als lijmschep of lijmspaan. Dit is een hulpmiddel voor cellenbetonblokken zijn speciaal ontworpen voor het bouwen met cellenbeton. Met behulp van een lijmkam gebruikt u precies genoeg lijm en kunt u deze gelijkmatig verdelen over de oppervlakte van het cellenbeton. Hierdoor kunt u netjes en nauwkeurig werken. Daarnaast zorgt dit voor een optimale hechting wat resulteert in een stabiel en stevig bouwwerk.

Lijmkam afmeting

We hebben een breed assortiment in lijmkammen waarin u verschillende afmetingen kunt terugvinden. Onze lijmscheppen hebben een getande rand waardoor er groeven in de lijm ontstaan. Hierdoor wordt de lijm gelijkmatig verdeeld en dit zorgt voor een optimale hechting.

Om nauwkeurig te bouwen is het belangrijk om de juiste maat lijmkam te bestellen. Hierbij is het vanzelfsprekend dat u hierbij kijkt naar de maat blokken.

Lijmkammen- Lijmkam-Lijmschep-Lijm-Schep-Lijm-Kam-Cellenbeton- Ytong-Lijmschep-Verdeelbak-Lijmkam-H+H 365mm

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen