Purschuim elastisch

12,95 incl. BTW

Purfles is voorzien van schroefdraad voor een gemakkelijke aansluiting op het purpistool.

Inhoud: 750ml
Kleur: wit

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Purschuim elastisch is een 1 component pistoolschuim. Door de blijvende elasticiteit kan een duurzame en sterk isolerende luchtdichte afdichting gecreëerd worden, zelfs bij bewegende voegen.

Toepassing purschuim, luchtdicht bouwen 

Pro one bouwschuim kan gebruikt worden voor aansluitingen van scheidingswanden, plafond en vloer, bij doorvoeringen van leidingen en pijpen in o.a. passiefhuis en energieneutraal huizen.

Als u een Cellenbeton – Gasbeton scheidingswand van het merk H+H of Ytong gaat plaatsen voor bijvoorbeeld een slaapkamer, woonkamer, of op kantoor dan is het belangrijk dat een goede akoestische isolatie gewaarborgd is. Om geen geluidslekken te krijgen in de scheidingswand zullen kieren en naden tussen wand en plafond afgedicht moeten worden met een elastische / flexibele purschuim. maar ook openingen tussen aansluitende wanden zoals dilatatievoegen zullen ook afgedicht moeten worden met elastische purschuim.

Zijn de kieren of naden te groot om in een keer dicht te spuiten met purschuim, dan kan de opening eerst opgevuld worden met een strook Rockwool isolatie, en vervolgens de elastische purschuim aanbrengen.

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Magnesiumstraat 1B
6031 RV Nederweert

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen