Rubberhamer 750gr

6,85 incl. BTW

Handig bij het plaatsen van cellenbetonblokken.

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad  

Toepassing rubberen hamer 

Als u een cellenbetonwand wilt plaatsen heeft u verschillende gereedschappen en accessoires nodig om een mooie kwaliteit en afwerking te realiseren. Als u de kimlaag heeft gelegd kan de lijm laag, met behulp van een lijmspaan, aan gebracht worden. Hierop gaat u de cellenbeton lijmblokken stapelen. Vervolgens kunt u met deze rubberen hamer de blokken in de lijm kloppen zodat ze goed vast liggen. Dit is ook belangrijk voor een mooie en kwalitatief goede afwerking. Het voordeel van deze rubberen hamer is dat hij geen markeringen achter laat en de oppervlakten niet zal verkleuren.

Deze hamer is multifunctioneel, hij is natuurlijk niet alleen te gebruiken voor cellenbetonmaterialen. Ook tijdens bestratingswerk, zoals het aanleggen van een terras of oprit, komt hij goed van pas.

U kunt de overige benodigde gereedschappen en accessoires terug vinden op onze productpagina. Ook kunt u bij de productomschrijvingen teruglezen hoe u deze producten het beste kunt gebruiken.

Gewicht 0,75 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen