Zaagservice

Cellenbeton blokken op maat laten zagen

De unieke service van Betoncellen.nl

Het unieke aan betoncellen.nl is dat u gebruik kunt maken van onze zaagservice. Waar andere bouwmarkten stoppen bij standaard maten van cellenbetonblokken, gaat betoncellen.nl verder. Naast de standaard maten, kunnen wij vrijwel elk formaat blokken voor u op maat maken.

Half-ronde-gebogen-blokken-gasbeton

Het gemak van onze maatwerkservice

Cellenbeton is een veelzijdig product met veel goede eigenschappen. De belangrijkste voordelen van cellenbetonmaterialen zijn het lichte gewicht, de goede warmte- en geluidsisolatie, de brandwerendheid, de vorstbestendigheid en de materialen zijn te gebruiken in natte ruimtes. Dankzij de vele voordelen van klussen en het  bouwen met cellenbeton is het voor de handliggend dat cellenbeton een zeer populair bouwmateriaal is.
Wat veel mensen niet weten is dat u zich niet hoeft te laten leiden door de standaard maten die beschikbaar zijn in deze bouwmaterialen. Dankzij onze zaagservice voorzien wij u graag van de benodigde maat in cellenbetonblokken. Hierdoor krijgt uw klus- of bouwproject nog meer mogelijkheden!

Voordelen van onze zaagservice

Cellenbeton wanden op maat gemaakt

Of u nu een scheidingswand gaat plaatsen in de woonkamer op zolder, kelder, badkamer, of kantoor wij leveren alle benodigde materialen op maat gemaakt bij u af. Denk hierbij aan de cellenbeton lijmblokken kimblokken, pasblokken en schuine blokken, maar ook diversen gereedschappen en bevestigingsmaterialen behoren tot ons assortiment.

Cellenbeton heeft zeer goede isolerende en akoestische en brandwerende eigenschappen en is de snelste en makkelijkste manier om wanden te plaatsen in uw huis of bedrijf.

Maatwerk dat verder gaat dan cellenbeton blokken en lateien.

We verkopen natuurlijk niet alleen blokken en lateien, betoncellen.nl gaat verder dan dat! Naast ons uitgebreide assortiment gereedschap en accessoires kunt u ook terecht voor:

heeft u een bouw- of klusproject?

Maak gebruik van onze zaagservice

  1. U geeft ons de afmetingen van de benodigde blokken door. Denk hierbij aan pas blokken, halve- en schuine blokken.
  2. Wij zagen de blokken precies voor u op maat en stapelen deze netjes op een pallet.
  3. Uw bestelling is klaar! U heeft de optie om deze te laten bezorgen door onze transporteur. Maar u kunt deze natuurlijk ook zelf op komen halen in onze werkplaats, de koffie staat voor u klaar!
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Magnesiumstraat 1B
6031 RV Nederweert

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen