Zaagservice

Cellenbeton blokken op maat laten zagen

Sneller en efficiënter bouwen dankzij maatwerk

Om snel en efficiënt te kunnen werken kunnen wij u voorzien van cellenbeton op maat uit onze steenzagerij. Dankzij onze moderne machines hebben wij een minimale maattolerantie. Daarnaast kunnen wij met u meedenken in oplossingen omdat wij jarenlange ervaring hebben met het bouwen met cellenbeton.

Cellenbeton Maatwerk- 123Cellenbeton B.V.

Voordelen van onze zaagservice

Geen afval en minder Co2 uitstoot

De bouwsector is verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de Co2-uitstoot. Als we de handen in één slaan kunnen we er met z’n alle voor zorgen dat deze uitstoot zoveel mogelijk beperkt wordt. Wat hieraan bijdraagt is om gebruik te maken van prefab elementen en maatwerk. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden en hoeven er geen extra machines of transport naar de bouw. Daarnaast ontstaat er dankzij de op maat gezaagde cellenbetonblokken geen afval en stof op de bouw. U heeft dus geen extra zaagafval wat afgevoerd hoeft te worden. Het restafval uit onze steenzagerij gaat retour naar de fabriek en wordt daar gerecycled. Zo dragen we allemaal ons steentje bij voor een beter en schoner milieu. 

Productie mogelijkheden

Alle zaagwerkblokken worden vervaardigd uit H+H Cellenbetonblokken. Deze zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar, G2/350, G4/550 en G6/650. Wij kunnen vrijwel alle maten voor u zagen.

heeft u een bouw- of klusproject?

Maak gebruik van onze zaagservice

  1. U geeft ons de afmetingen van de benodigde blokken door. Denk hierbij aan pas blokken, halve- en schuine blokken.
  2. Wij zagen de blokken precies voor u op maat en stapelen deze netjes op een pallet.
  3. Uw bestelling is klaar! U heeft de optie om deze te laten bezorgen door onze transporteur. Maar u kunt deze natuurlijk ook zelf op komen halen in onze werkplaats, de koffie staat voor u klaar!
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen