Latei 115mm

Toont alle 2 resultaten

Cellenbeton latei 115mm

Latei met een diktemaat van 115mm bestellen? Cellenbeton lateien zijn elementen die boven een raam- en deuropening geplaatst worden om de bovenliggende constructie op te vangen. Hierbij is het belangrijk om door een constructeur te laten bekijken of er een constructieve, dragende latei nodig is.

Cellenbeton lateien zijn, dankzij hun materiaal en afhankelijk van hun afmeting, licht in gewicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren en te plaatsen. Verder heeft cellenbeton veel goede eigenschappen die bijdragen aan een comfortabel en gezond woongenot:

  • Hoge isolatiewaarde.
  • Voorkomt koudebruggen, waardoor warmteverlies vermindert of voorkomen wordt.
  • Geen uitzettingsverschillen tussen latei en wand
  • Goede brandwerendheid

Onze lateien met een dikte van 11,5cm zijn geschikt voor bestaande bouw, nieuwbouw maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor verbouwingen of renovaties.

Ruime keuze

Wij hebben een breed assortiment aan Cellenbeton lateien. Hierbij heeft u keuze uit verschillende afmetingen maar ook belastingklassen. Lateien met een dikte van 115mm worden vaak gebruikt in woningen, kantoorpanden en garages voor tussenwanden.

Ook binnen dit assortiment, lateien met een diktemaat van 11,5cm, heeft u ruime keuze. Hierbij heeft u een ruime keuze in verschillende lengte en hoogtes. Zit de benodigde maat er niet tussen? Dan kunt u gebruik maken van onze zaagservice. Wij maken de latei voor u op maat. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Cellenbeton-Latei-115mm-11,5cm-Lateien-11,5-cm-115-cm-Ytong-Lintel-Gasbeton

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen