Geïsoleerd Bouwen

Energiebesparend Bouwsysteem

Energiezuinig bouwsysteem

Geisoleerd Bouwen doe je met de Thermoblokken HplusH. Het is een Isolerend Bouwsysteem met een geïntegreerde thermische isolatie. Met dit innovatieve bouwsysteem kunt u snel en energiezuinig bouwen. Er wordt veel bespaart op arbeidskosten en de snelheid van het bouwen ligt vele malen hoger ten opzichte van andere bouwmethodes*. Dit komt doordat het een compleet bouwsysteem is waarmee je met één handeling een complete wand neerzet. Daarnaast heeft dit bouwsysteem een hoge RC waarde, namelijk 7,5 m2KW.

Het Thermo systeem is een compleet bouwsysteem met Rechte blokken, binnen- en buiten Hoekblokken. Daarnaast kunnen wij geïsoleerde Constructie Lateien op maat maken. Op deze manier profiteert u optimaal van de voordelen van dit prachtige systeem én verliest u geen warmte door koude bruggen bij de lateien. 

Wat zijn Thermoblokken?

Thermoblokken van HplusH bestaan uit Cellenbeton met een geïntegreerde laag isolatie. Één Thermoblok bestaat uit twee wandschillen; een binnen schil van 175mm en een buitenschil van 125mm. Daar tussenin zit een thermische isolatie van fenol hardschuim. Met één handeling kunt u dus de binnen- en buitenmuur opbouwen en deze tegelijkertijd isoleren. Hierdoor worden er veel arbeidsuren én materiaal bespaart.

Omdat het Thermosysteem een compleet bouwsysteem is wat uitgevoerd is met rechte blokken en binnen- en buiten hoekblokken sluit de isolatie overal mooi aan waardoor er geen koudebruggen ontstaan en er dus geen energieverlies is. Deze koudebruggen kunt u nog meer uitsluiten door gebruik te maken van onze Geïsoleerde Lateien, zo sluit de isolatie in alle Cellenbeton elementen aan/ zo loopt de isolatie in alle Cellenbeton elementen door waardoor u een nóg hoger rendement* heeft. Een bijkomend voordeel van de Thermoblokken van HplusH is de korte levertijd. Deze bedraagt namelijk 15 werkdagen waardoor de bouw snel van start kan gaan.

Thermoblokken-H+H-Geisolleerd-Bouwen-Nieuwbouw-Duurzaam-Energiebesparend-Bouwen

Voordelen

Gezond binnenklimaat en warmte isolatie

Bouwen met de Thermoblokken van HplusH heeft veel voordelen. Cellenbeton heeft hier een groot aandeel in. Het Bouwmateriaal zorgt voor een goede vochthuishouding doordat het damp- open/ diffusie open is. Dit is erg belangrijk voor uw gezondheid.

Een Thermoblok is een massief bouwmateriaal met een hoge isolatiewaarde. Dankzij de unieke celvormige structuur van Cellenbeton is het materiaal in staat om warmte vast te houden en los te laten op het moment dat het koeler wordt in de ruimte. Dit is de accumulerende werking van het bouwmateriaal. Hierdoor ontstaat er een ideaal binnenklimaat waardoor het in de winter aangenaam warm en in de zomer koel is. Hiermee kunt u enorm besparen op uw energierekening. Zo heeft u een ideaal microklimaat in elke kamer zonder dure extra installaties aan te hoeven schaffen!

Geïsoleerde constructie Lateien

Naast de geïsoleerde blokken leveren wij ook geïsoleerde constructie lateien. Deze kunnen wij geheel op maat maken voor uw bouwproject. Het grote voordeel hiervan is dat de thermische isolatie in alle Cellenbeton elementen doorloopt. Hierdoor zijn er zo min mogelijk koudebruggen waardoor het energieverlies minimaal wordt.

Ook bij de geïsoleerde lateien heeft u de keuze in rechte lateien maar ook in geïsoleerde Hoeklateien. De constructie lateien worden geproduceerd met hijsogen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te plaatsen. Een ander voordeel van onze (geïsoleerde) maatwerk lateien is dat we ze kunnen nummeren volgens een leg plan*. Zo is het voor iedereen op de bouw duidelijk welke latei op welke plaats moet komen te liggen. Snel en efficiënt bouwen is van deze tijd!

Geisoleerde- Lateien-Latei-Maatwerk-Grote-Latei-Hoeklatei-Constructie
blank

HEEFT U EEN VRAAG?

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen