Isolatie & Cellenbeton

Totaal oplossing voor de nieuwbouwers

Producten

Celbet-Bouwsysteem wat is dat ?

Een geïsoleerd bouwsysteem met hoge isolatiewaarden voor dragende en niet dragende buitenmuren. Het blok is opgebouwd uit een binnen en buiten muur van cellenbeton en in de kern voorzien van een minerale wol, door deze samenstelling ontstaat een hoogwaardig bouwproduct. Het product is accumulerend, vochtregulerend, dampopen en heeft een hoge isolatiewaarden, al deze goede eigenschappen dragen bij aan een comfortabel leefklimaat en het terugdringen van energiekosten.

Sneller bouwen

Voordeel van het Celbet bouwsysteem is dat het een kant en klaar product is er hoeft nog alleen een afwerklaag op aangebracht te worden. Daar waar op de traditionele manier gebouwd wordt moeten er op de bouwplaats nog te veel handelingen verricht worden wat de doorlooptijd vertraagt. Met het Celbet Bouwsysteem is dat verleden tijd, omdat de isolatie al geïntegreerd is in het blok zijn er minder handelingen nodig op de bouwplaats dit zal de bouwtijd versnellen.

 Voordelen 

  1. Hoge isolatie waarde
  2. Geproduceerd met duurzame en milieuvriendelijke materialen
  3. Terugdringen CO2-uitstoot
  4. Snelle en gemakkelijke verwerking
  5. Lichte en compacte blokken
  6. Sluit aan bij Energieneutraal en Circulair bouwen
  7. Geen koudebruggen
blank

Milieu, duurzaamheid, CO2 reductie.

Het Celbet Bouwsysteem draagt bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Een woning die goed geïsoleerd is zal minder energie verbruiken en dus ook minder CO2 uitstoten. Het is niet alleen een lager energieverbruik wat de CO2 zal reduceren, maar ook tijdens het bouwen zal de CO2 uitstoot beperkt kunnen worden. Doordat het een lichtgewicht bouwsysteem is zal de totale constructie ook lichter uitgevoerd kunnen worden, denk aan kleinere funderingen hierdoor zal er minder grond afgegraven en afgevoerd moeten worden, dit zijn minder transport bewegingen. Ook omdat de blokken licht van gewicht zijn kunnen de vrachtwagens voller geladen worden, er zullen dus minder vrachten naar de bouwplaats moeten. Het Celbet Bouwsysteem blok is gemakkelijk hanteerbaar en sneller te verwerken wat ten goede komt van de doorlooptijd. Deze voordelen zullen resulteren in minder kosten, minder arbeid, minder transport wat minder CO2 zal uitstoten.

Dankzij het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen draagt dit bouwproduct veel bij aan een gezond leefklimaat. Zo bouwen we samen aan een schone en mooie toekomst!

Celbet-Compact 350

De Celbet-Compact 350 is het standaard blok in ons assortiment het heeft  een R-waarde van 5,3 m2KW op slechts een muurdikte van 350 mm. Daarmee voldoet het ruim aan de huidige thermische eis van een Rc-waarde van 4,50 m2KW.
De hoge isolatiewaarde kan behaald worden door het toevoegen van Rockwool minerale isolatie. Rockwool isolatie heeft een goede isolerende en accumulerende eigenschap. Daarnaast is het net als cellenbeton onbrandbaar ( voldoet aan de Eurobrandklasse A1), en heeft geen last van krimp of uitzetting. Het voordeel hiervan is dat er géén kieren of naden ontstaan, waardoor de hoge isolatiewaarde behouden blijft.

Bepaal uw eigen isolatiewaarde.

Bij het Celbet Bouwsysteem kunt u zelf kiezen welke isolatiewaarde u wenst, maatwerk is mogelijk. Ook zijn er verschillenden mogelijkheden in dikte’s en druksterkte voor de binnen en buitenwand. R-waarde vanaf 5,3 t/m 7,8.

Energiezuinig Duurzaam Celbet Bouwsysteem gemaakt van Cellenbeton Verkoop in Heythuysen

100% recyclebare materialen

Cellenbeton

Cellenbeton wordt uit natuurlijke grondstoffen geproduceerd: kwartszand, kalk, cement en water. 
De restmaterialen kunnen terug naar de fabriek om opnieuw toegevoegd te worden aan het productieproces.

Rockwool

Rockwool is een milieuvriendelijk en duurzaam isolatiemateriaal wat gemaakt wordt van basalt. Dit is een vulkaangesteente dat uit de vulkaan Eifel komt. Rockwool is, net als cellenbeton, 100% recyclebaar. De restmaterialen  kunnen ook teruggestuurd worden naar de fabriek, om zo opnieuw deel te nemen aan het productieproces.

blank

HEEFT U EEN VRAAG?

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Magnesiumstraat 1B
6031 RV Nederweert

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen