Oplossingen voor aannemers

Cellenbeton maatwerk

Wij denken met u mee in oplossingen

Veel bouwprojecten hebben een strakke planning. Dit betekend dat er een hoge werkdruk is waardoor het belangrijk is voor aannemers en hun collega’s dat er gemakkelijk en snel gewerkt kan worden. Een goede voorbereiding is het halve werk en om snel en efficiënt te kunnen werken voorzien wij u graag met Cellenbeton Maatwerk uit onze steenzagerij. Dankzij onze moderne machines hanteren wij een minimale maattolerantie. Daarnaast kunnen wij met u meedenken in oplossingen dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw waardoor we alles weten over het bouwen met cellenbeton.

Cellenbeton maatwerk voor grote en kleine projecten

Onze zagerij staat klaar voor al onze zakelijke klanten, groot en klein. Daarom zijn onze maatwerkblokken per stuk afneembaar. De blokken kunnen getransporteerd worden naar de bouwplaats of ander adres naar keuze. Maar u kunt ze natuurlijk ook bij ons ophalen in ons magazijn in Nederweert, vlakbij de A2.

Productie mogelijkheden

Alle maatwerkblokken worden vervaardigd uit H+H Cellenbetonblokken. Deze zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar, G2/350, G4/550 en G6/650. We kunnen vrijwel alle maten voor u zagen.

Cellenbeton zagerij
blank

Tijd besparen

Strakke deadline? Door te kiezen voor maatwerk kunnen jij en je collega’s direct aan de slag en zul je aanzienlijk veel tijd en geld besparen. Daarnaast hoeft er geen extra gereedschap en materialen meer meegenomen te worden om de cellenbetonblokken op maat te zagen.

Wij ontzorgen

Onze maatwerkblokken worden op een pallet bij de bouwplaats geleverd met een vrachtwagen. Hierbij geldt dat er standaard gelost wordt naast de vrachtwagen. Indien nodig regelen wij een vrachtwagen met kraan en kunnen we rekening houden met bepaalde milieu zones binnen Nederland. Hiervoor wordt er in overleg een speciale vrachtwagen gestuurd.

Levering cellenbeton lijmblokken
blank

Waarom kiezen voor maatwerk?

Tijdens het bouwen van een woning gaat er veel tijd verloren aan het zagen van rechte en schuine cellenbetonblokken. Het wordt niet altijd nauwkeurig gedaan en er ontstaat veel stof en afval op de bouw. Het is duur om afval af te voeren en het is belastend voor het milieu. Daarnaast moet er extra gereedschap en materiaal naar de bouwplaats toe om cellenbetonblokken te kunnen zagen. Om kostbare tijd en mankracht te besparen zagen wij maatwerkblokken in vrijwel elke afmeting. Hierdoor bespaart u tijd, geld en wordt er minder C02 uitgestoten tijdens de bouw.

Specialist in Cellenbeton

Wie zijn wij

Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in cellenbeton. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw kennen we de kneepjes van het vak. Hierdoor beschikken we over veel product- en vakkennis. In onze steenzagerij kunnen we cellenbetonblokken op maat zagen en produceren we constructie lateien

Wilt u klant worden bij ons?

Als u gebruik wilt maken van onze producten of zaagwerkservice kunt u hieronder uw bedrijfsgegevens invullen. Na ontvangst zullen wij binnen 5 werkdagen contact met u opnemen. 

Spoed? Vul onderstaand formulier in en neem contact met ons op via telefoon of mail. 

*Verplicht

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen