Dakrand blokken

Toont alle 8 resultaten

Dakranden

Met onze dakranden van cellenbeton kunt u veel tijd en mankracht besparen tijdens het bouwproces. U heeft keuze uit een ruim assortiment aan standaard dakrand blokken. Mocht de gewenste maat er niet tussen zitten, kunnen wij deze voor u op maat maken in onze steenzagerij. Hierbij hoeft u zich niet te laten leiden door standaardafmetingen.

Dakopstanden met primer

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om snel en efficiënt te kunnen werken. Als extra service bieden we de mogelijkheid om de dakrand blokken aan de onderzijde te voorzien van een hechtprimer. Deze primer zorgt voor een optimale hechting van de specie en het cellenbetonblok.

De primer heeft een groene kleurstof waardoor het duidelijk zichtbaar is welke zijde in de kimlaag mortel moet. Doordat de dakrandblokken voorzien zijn van een primer wordt het vocht niet te snel onttrokken van de specie waardoor de blokken niet los gaan staan.

Dakrandnlokken Dakrand Blok Cellenbeton- 123Cellenbeton B.V.

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen