Sparingen

Instortvoorzieningen op maat

Sparingen

Wij leveren Sparingen voor de betonindustrie en prefab bouw. Sparingen staan in de bouw ook wel bekend als instortvoorziening, wanddoorvoer of sparingsblok. Dit zijn kleine blokjes die gestort worden in het beton. Na het storten worden deze blokjes eruit gehaald zodat er een uitsparing in het beton achterblijft.

Instortvoorziening op maat

Wij hebben een uitgebreid assortiment in sparingsblokken, ook wel bekend als instortvoorziening. Hierin kunt u verschillende afmetingen terugvinden die het meeste gebruikt worden in de betonindustrie. Al onze instortvoorzieningen worden in onze steenzagerij gezaagd waardoor we snel kunnen inspelen op de wens van onze klant. Dankzij ons moderne machinepark werken we met een minimale maattolerantie. Heeft u een andere afmeting nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Ronde sparingen

Naast rechte instortvoorzieningen kunnen wij ook ronde Sparingen leveren. Deze worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld buizen, spotjes en elektriciteitsvoorzieningen. De ronde sparingsblokken kunnen we, vanuit onze steenzagerij, in verschillende diameters leveren. Standaard diameters zijn 90mm en 140mm. Andere diameters zijn op aanvraag te krijgen.

Sparingen voor Prefabbeton

Wij leveren veel sparingsblokjes voor de prefabbeton industrie. Prefabbeton zijn betonelementen die in een fabriek op maat gemaakt worden. Doordat deze elementen in een fabriek gemaakt zijn, is de kwaliteit van de beton beter. Dit komt doordat er meer controle is op het productieproces. De elementen komen kant- en klaar aan op de bouwplaats en kunnen direct geplaatst worden. Hierdoor ligt de bouwsnelheid veel hoger dan bijvoorbeeld traditionele bouw. De elementen komen kant- en klaar aan op de bouwplaats en kunnen direct geplaatst worden. Hierdoor ligt de bouwsnelheid veel hoger dan bijvoorbeeld traditionele bouw. Dankzij ons ruime assortiment aan sparingsblokjes, en de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk is er altijd een geschikte afmeting beschikbaar.

Instortvoorziening voor Breedplaatvloer

Een breedplaat bestaat uit een dunne betonnen plaat van 50 tot 80mm dikte. Deze is gemaakt van voorgespannen prefabbeton. Op de breedplaatvloer kunnen alle leidingen voor elektra, afvoerbuizen en kanaalelementen gelegd worden. Voor de doorvoeren van leidingen en buizen worden tijdens het productieproces gasbeton sparingen ingestort.

Sparingen op maat nodig? Wij denken met u mee!

Cellenbeton zagerij

Stuur een bericht

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen