Cellenbeton 7 cm

Bouwmateriaal met hoge thermische en akoestische isolatie van H+H

Cellenbeton 7 cm blokken

Cellenbeton 7 cm dik zijn geschikt voor het bouwen van scheidingswanden, badombouw of voorzetwanden.

HplusH cellenbetonblokken zijn een licht en sterk bouwmateriaal wat gemakkelijk te zagen is met een handzaag. Cellenbeton blokken zijn toepasbaar voor aanbouw, nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Zaagservice voor cellenbeton 7 cm

Het unieke van betoncellen.nl is, is dat wij uw cellenbeton blokken precies voor u op maat zagen zodat u precies krijgt geleverd wat u nodig heeft en geen blok meer of minder. U heeft hierdoor geen afval meer en u zult ook niet meer een halve pallet blokken overhouden, of net die ene blok tekort komt bij het bouwen van uw wand. 

U besteld precies wat u nodig heeft, wij leveren de cellenbeton blokken exact op maat en u bespaard een hoop kosten en tijd

Voordelen van cellenbeton op maat zagen:

Cellenbetonblokken-Ytong-Zagen

Cellenbeton blokken 15cm en brandveiligheid

Cellen-beton Blokken 15 cm zijn onbrandbaar bij een eventuele brand en ze behouden hun eigenschappen. Het materiaal vervormt niet en er is geen druppelvorming. Daarnaast komen er géén giftige stoffen vrij. Het materiaal kan niet branden waardoor het dient als een barrière bij een uitbreidende brand.

De cellenbeton blokken van HplusH voldoen aan brandklasse A1. Daarom zijn Cellenbeton Blokken 15 cm van H+H bijzonder geschikt voor het bouwen van brandwerende scheidingswanden en brandwerende dragende wanden. Daarbij geldt wel: hoe strenger de brandveiligheidseis, hoe dikker het blok moet zijn. Bij niet-dragende wanden is de vereiste dikte minimaal 7 cm. Bij dragende wanden is dat 10 cm.

Cellenbeton draagt dus bij aan brandveiligheid in uw woning of bedrijfspanden

Brandwand-Brandveilig-Ytong-Cellenbeton-is -onbrandbaar

Isoleren met stilstaande lucht

Tijdens het productieproces van Cellenbeton wordt er een cellenvormende stof toegevoegd. Hierdoor ontstaan er luchtbelletjes. Vroeger dacht men dat deze luchtbellen gevuld waren met gas maar dat klopt niet. Daarom wordt Cellenbeton ook vaak Gastbeton genoemd.
De luchtbelletjes, ook wel cellen, zijn gevuld met stilstaande lucht. Hierdoor heeft Cellenbeton een hoog isolerend vermogen.

Met blokken vanaf 10 cm kunnen dragende wanden uitgevoerd worden. Cellenbeton met een dikte van 15 cm zijn daarom de perfecte blokken om stevige, dragende  en niet dragende wanden te bouwen in huis.

Cellenbeton heeft veel goede kwaliteiten. De cellenbetonblokken zijn maatvast, onbrandbaar en hebben uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Door deze kwaliteiten is het een populair bouwmateriaal voor nieuwbouwprojecten. Maar we zien het ook vaak terug bij renovatiewerken van oudere gebouwen. 

Bouw- en isolatiemateriaal

Voordelen cellenbeton 7 cm

Het grote voordeel van de Cellenbeton Blokken van H+H is het hoge isolatievermogen. Hierdoor is het een bouw- en isolatiemateriaal in één. Cellenbeton is niet gevoelig voor vocht waardoor het veel gebruikt wordt voor het renoveren van woningen en andere oudere gebouwen. Cellenbeton Blokken met een dikte van 7 centimeter zijn hiervoor een goede keuze. Omdat de blokken van HplusH strakke vormen hebben en maatvast zijn, is verdere nabehandeling niet nodig. Hierdoor kunt u direct aan de slag met sier- en spuitpleisters en verfsystemen waardoor u veel tijd bespaart tijdens de afwerking van uw wanden.

Gasbeton Cellenbeton Betoncellen H+H Ytong Binnenwanden

Heeft u een vraag over cellenbeton 7 cm

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen