Latei 70mm

Enig resultaat

Cellenbeton latei 70mm

Latei met een diktemaat van 70mm bestellen? Cellenbeton lateien zijn elementen die boven een raam- en deuropening geplaatst worden. Hierbij is het belangrijk om te weten dat lateien met een dikte van 7cm niet geschikt zijn voor dragende constructies.

Cellenbeton lateien zijn, dankzij hun materiaal en afhankelijk van hun afmeting, licht in gewicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren en te plaatsen. Verder heeft cellenbeton veel goede eigenschappen die bijdragen aan een comfortabel en gezond woongenot:

  • Hoge isolatiewaarde.
  • Voorkomt koudebruggen, waardoor warmteverlies vermindert of voorkomen wordt.
  • Geen uitzettingsverschillen tussen latei en wand
  • Goede brandwerendheid

Onze lateien met een dikte van 7cm zijn geschikt voor bestaande bouw, nieuwbouw maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor verbouwingen of renovaties.

Zaagservice

Heeft u een andere lengte nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze zaagservice. Wij maken de latei voor u op maat. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Cellenbeton-Latei-70mm-7cm-70-mm-7-cm-Ytong-Lintel-Gasbeton

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen