Met zorg geleverd

Per vrachtwagen

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €500,-

Beste klant,

Ondanks het coronavirus kunt u bij ons bestellen en zullen wij ook leveren, wel houden wij en onze transporteurs zich aan de regels volgens het RIVM en GGD.

Maatregelen COVID-19

Door het coronavirus COVID-19 treffen ook wij maatregelen om verspreiding te voorkomen.

De webshop blijft open u kunt bij ons nog bestellen en de producten worden gewoon bezorgd, om ervoor te zorgen dat u veilig kunt bouwen heeft betoncellen.nl een aantal maatregels getroffen:

1: Onze buitendienst mensen werken vanuit huis, maar zijn bereikbaar via mail en telefoon. Bezoek op de bouwplaats is niet mogelijk.

2: Bij afhalen van bestellingen ontvangen wij geen klanten in ons magazijn, uw bestelling wordt buiten klaar gezet. U krijgt van ons door waar uw bestelling staat. U kunt niet contant betalen, de bestelling zult u via de betaalmogelijkheden in de webshop moeten betalen.

3: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en GGD

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bezorg opties (ophalen ook mogelijk):

Verzendkosten € 54,95 incl.BTW en vanaf €500,00 incl. BTW gratis verzenden

Vrachtwagen met laadklep 

Bestellingen tot 10 pallets wordt afgeleverd met een vrachtwagen met laadklep, de pallets worden via de achterkant van de vrachtwagen door middel van een palletwagen gelost. De pallets worden naast de laadklep gelost. 

Vrachtwagen met meerijdende heftruck of kraan

Bestellingen vanaf 10 pallets worden afgeleverd met een kooi-aap,de pallets worden via de zijkant gelost. De pallets kunnen op de bouwplaats of onverhard terrein gelost worden. Houd er rekening mee dat er voldoende plaats is op het losadres zodat de chauffeur de ruimte heeft om met de meerijdende heftruck te kunnen lossen. Indien er niet voldoende ruimte op de losplaats is, dan kan er ook gelost worden met een vrachtwagen met kraan. Deze vrachtwagen ook wel auto-laadkraan genoemd heeft een bereik van ca. 10 meter. 

 Levertijden

  • Voorraad producten: 2-5 werkdagen
  • Maatwerkproducten: in overleg

Bestelling/Zending

Als u een bestelling bij ons heeft gedaan, dan krijgt u van ons bericht via de email over wanneer uw bestelling geleverd wordt. U ontvangt op de dag van levering een bericht van onze transporteur met de verwachte levertijd. Met een tijdvak van 3 uur. De chauffeur zal ca. een half uur voor aankomst contact met u opnemen zodat u weet hoe laat de chauffeur op het losadres is.

Wij willen u erop wijzen dat er ten alle tijden getekend moet worden voor ontvangst van de zending. Ook vragen wij u vriendelijk deze te controleren op eventuele beschadigingen. Deze dienen direct doorgegeven te worden aan de desbetreffende chauffeur.

Indien er op eigen initiatief afspraken gemaakt worden over de levering met de desbetreffende chauffeur, is dit de verantwoording van de klant. Eventuele schade kan dan niet meer verhaald worden bij Betoncellen.nl

Afhalen

U kunt uw bestelling ook bij ons komen afhalen. Nadat de bestelling door u geplaatst is nemen wij contact met u op om samen met u een afspraak te maken wanneer u de bestelling kunt komen afhalen.

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Biesstraat 59 (Hal 4)
6093 AC Heythuysen

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
Open chat