Cellenbeton 40, 42,5 en 50 cm

Bouwmateriaal met hoge thermische en akoestische isolatie van H+H

Cellenbeton 40, 42,5 en 50 cm blokken

Cellenbeton met een dikte van 40, 42,5 of 50 cm zijn geschikt voor het bouwen van buitenwanden met een hoge isolatiewaarde. Deze blokken worden vaak gebruikt voor nieuwbouw. Met deze massieve dikke blokken kan er snel en gemakkelijk een Buitengevel geplaatst worden. De blokken zijn voorzien van veer en groef. Hierdoor zijn de blokken gemakkelijk te verwerken. Deze blokken voldoen aan de huidige eis voor gevelisolatie, namelijk 4,7 m2K/W.

Naast de massieve Cellenbetonblokken hebben wij ons assortiment uitgebreidt met twee Bouwsystemen, namelijk de Thermoblokken en Efficient blokken van H+H. Eén Thermoblok bestaat uit een binnen- en buitenschil met daarin een laag isolatie. Hiermee bouwt u de binnen- en buitenmuur op en isoleerd u de wand in één handeling. Thermoblokken hebben een R-waarde van 8,22 m² K/W.

Ook de Efficientblok voldoet ruim aan de huidige eis van 4,7 m² K/W.  Deze blokken hebben namelijk een R-waarde van 5,06 m² K/W. Het Efficientblok is een massief Cellenbetonblok. U kunt met beide systemen snel en efficient bouwen,en dankzij de hoge isolatiewaarde van beide blokken kan er veel bespaard worden op energiekosten. Daarnaast kunnen wij geisoleerde Cellenbeton Lateien op maat aanbieden. Hierdoor loopt de isolatie door waardoor u geen last heeft van koudebruggen. Meer informatie over deze systemen vind u hier. 

Zaagservice voor cellenbeton 

Het unieke van betoncellen.nl is, is dat wij uw cellenbeton blokken precies voor u op maat zagen zodat u precies krijgt geleverd wat u nodig heeft en geen blok meer of minder. U heeft hierdoor geen afval meer en u zult ook niet meer een halve pallet blokken overhouden, of net die ene blok tekort komt bij het bouwen van uw wand. 

U besteld precies wat u nodig heeft, wij leveren de cellenbetonblokken exact op maat en u bespaard een hoop kosten en tijd

Voordelen van cellenbeton op maat zagen:

Cellenbetonblokken-Ytong-Zagen

Cellenbeton blokken en brandveiligheid

Cellenbeton Blokken zijn onbrandbaar bij een eventuele brand en ze behouden hun eigenschappen. Het materiaal vervormt niet en er is geen druppelvorming. Daarnaast komen er géén giftige stoffen vrij. Het materiaal kan niet branden waardoor het dient als een barrière bij een uitbreidende brand.

De cellenbeton blokken van HplusH voldoen aan brandklasse A1. Daarom zijn Cellenbeton Blokken 40 cm of dikker van H+H bijzonder geschikt voor het bouwen van brandwerende scheidingswanden en brandwerende dragende wanden. Daarbij geldt wel: hoe strenger de brandveiligheidseis, hoe dikker het blok moet zijn. 

Cellenbeton draagt dus bij aan brandveiligheid in uw woning of bedrijfspanden

Brandwand-Brandveilig-Ytong-Cellenbeton-is -onbrandbaar

Isoleren met stilstaande lucht

Tijdens het productieproces van Cellenbeton wordt er een cellenvormende stof toegevoegd. Hierdoor ontstaan er luchtbelletjes. Vroeger dacht men dat deze luchtbellen gevuld waren met gas maar dat klopt niet. Daarom wordt Cellenbeton ook vaak Gastbeton genoemd.
De luchtbelletjes, ook wel cellen, zijn gevuld met stilstaande lucht. Hierdoor heeft Cellenbeton een hoog isolerend vermogen.

Met blokken vanaf 10 cm kunnen dragende wanden uitgevoerd worden. Cellenbeton met een dikte van 15 cm zijn daarom de perfecte blokken om stevige, dragende  en niet dragende wanden te bouwen in huis.

Cellenbeton heeft veel goede kwaliteiten. De celbetonblokken zijn maatvast, onbrandbaar en hebben uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Door deze kwaliteiten is het een populair bouwmateriaal voor nieuwbouwprojecten. Maar we zien het ook vaak terug bij renovatiewerken van oudere gebouwen. 

Bouw- en isolatiemateriaal

Voordelen cellenbeton 

Het grote voordeel van de Cellenbeton Blokken van H+H is het hoge isolatievermogen. Hierdoor is het een bouw- en isolatiemateriaal in één. Cellenbeton met een dikte van 40cm of dikker zijn ideaal voor wanden met een hoge isolatiewaarde.  Omdat de blokken van HplusH strakke vormen hebben en maatvast zijn, is verdere nabehandeling niet nodig. Hierdoor kunt u direct aan de slag met sier- en spuitpleisters en verfsystemen waardoor u veel tijd bespaart tijdens de afwerking van uw wanden.

Gasbeton Cellenbeton Betoncellen H+H Ytong Binnenwanden

Heeft u een vraag over cellenbeton

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen