Over ons

Cellenbeton in Nederland & België

Wij helpen je verder

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wilt u weten wat wij voor u en uw project kunnen betekenen
Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op.

Stuur een bericht

Contactgegevens

Ophaaladres

Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert

Social Media

Bestelling ophalen?

Openingstijden: maandag t/m donderdag 08.30u tot 16.30u en vrijdag gesloten


Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert

Méér dan alleen een leverancier

Betoncellen.nl levert cellenbeton, onze toegevoegde waarde is dat wij ook kennis hebben van het product cellenbeton, hierdoor kunnen wij u ook adviseren met uw klus , verbouwing, nieuwbouw of project. Heeft u een vraag over een project dan kunnen wij samen met u kijken welke cellenbeton producten te gebruiken en hoe te verwerken.

Wij verkopen cellenbetonblokken van het merk H+H. Omdat zij, net als ons, een kwalitatief  goed product willen aanbieden voor onze klanten. H+H is voor ons een betrouwbare partner, dankzij de prettige samenwerking en snelle levering  kunnen wij ook onze klanten snel en goed helpen.

Omdat wij vanuit onze eigen werkplaats de cellenbeton lateien en maatwerk cellenbeton blokken fabriceren kunnen wij snel inspelen op de wens van de klant.

Daarnaast kan Betoncellen.nl meer bieden dan alleen cellenbeton materiaal. Dankzij ons team van mensen die al jarenlange praktijkervaring hebben, beschikken we over veel vak- en productkennis. Daarom mogen we onszelf dé specialist in cellenbeton noemen!

Wij doen altijd ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Of u nu 1 cellenbetonblok besteld of een volle vracht, voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent! Wij leveren aan de particulieren, zzp’ers, aannemers en aan projectontwikkelaars.

Betoncellen.nl is onderdeel van 123Cellenbeton.BV

 

Hulp nodig tijdens het bouwen

Bij een bouwproject komt natuurlijk veel kijken, maar de wensen van de klant staan altijd voorop!
Wij vinden het dan ook altijd een uitdaging om samen met u uw wensen in kaart te brengen en deze zo goed mogelijk uit te voeren.

Betoncellen kan u van dienst zijn met de volgende punten:

blank Uittekenen van details denk aan kozijnaansluitingen, oplegging vloeren, aansluitingen met stalen balken, kolommen enz..
blank Constructieberekeningen voor cellenbeton wanden, lateien en cellenbeton dakplaten
blank Bouwbegeleiding tijdens het bouwen met cellenbeton
blank Verzorgen van transport

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen