Cellenbetonblokken prijs

Cellenbetonblokken

Iedereen heeft wel eens van Cellenbetonblokken gehoord. De term Cellenbeton blokken wordt veelvuldig gebruikt voor het materiaal H+H blokken of gasbetonblokken. H+H is eigenlijk niet meer dan een merknaam voor cellenbeton. H+H blokken zijn dus hetzelfde als cellenbetonblokken.

Voorheen heette Cellenbeton blokken Durox blokken, vandaar dat het nog regelmatig zo genoemd wordt. Bij 123cellenbeton leveren we alleen H+H cellenbeton vanwege de uitstekende kwaliteit en de scherpe prijs.

Cellenbeton blokken prijs

Als je het bij cellenbetonblokken over prijs hebt, gaat het meestal over de prijs per blok. Natuurlijk zijn er Cellenbeton blokken in afmetingen van klein tot groot en is de prijs afhankelijk van de maat. Al met al is cellenbeton een relatief goedkoop product om mee te bouwen. Omdat de blokken vrij groot zijn, heeft u er natuurlijk minder van nodig dan van bijvoorbeeld bakstenen. U bespaart ook veel tijd met het bouwen van cellenbeton. Dit maakt het ook voordelig.

De prijzen van Cellenbeton blokken varieert bij 123cellenbeton van €1,16 incl. BTW voor de kleinste blok in ons assortiment tot €4,66 incl. BTW voor de meest standaard blok met afmetingen van 600 mm x 400 mm x 100 mm.

Afmetingen Cellenbeton blokken

Bij 123cellenbeton hebben wij verschillende afmetingen (Cellenbeton) blokken. Niet alleen de lengte en de breedte kunnen verschillen, maar ook de dikte varieert.

De meest gekozen cellenbetonblok heeft een afmeting van 600mm x 400mm x 100mm. Met deze maat wordt de meest voorkomende wanden gebouwd zoals een tussenwand of scheidingswand. Een voorzetwand wordt ook vaak in een dunnere blok gebouwd zoals de blokken van 70mm dik of zelfs in 50mm als de ruimte kleiner is zoals bij een toilet.

Wij hebben een compleet assortiment met cellenbeton in allerlei standaard afmetingen. Ook bieden wij maatwerk aan. Alle benodigde maten blokken zagen wij voor u op maat.

Cellenbetonblokken van 200 mm hoog kunnen handig zijn om een wand net passend te maken aan de bovenkant zodat je een blok niet overdwars hoeft door te zagen.

Cellenbeton blokken lijmen

Het verschil tussen het bouwen met H+H blokken of cellenbeton en het metselen met andere steensoorten is dat u Cellenbeton blokken moet lijmen en geen metselmortel hoeft te gebruiken.

Er wordt met het bouwen met gasbeton alleen mortel gebruikt voor de eerste laag blokken, de zogenaamde kimlaag. Alle volgende lagen kunt u de HPlusH blokken lijmen met de speciale cellenbeton lijm.

Mocht u nog vragen hebben over het bouwen met gasbeton, cellenbeton, Celbetonblokken of H+H blokken, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen