Cellenbetonblokken G2 500mm R-waarde 6,33

Categorie:

Geisoleerd bouwen met cellenbeton

Bouwen met het Efficientblok van HplusH isoleert en bouwt u de muur in één keer doordat het cellenbetonblok een hoge isolatiewaarde heeft. Cellenbeton  heeft het geen last van krimp of uitzetting. Het voordeel hiervan is dat er géén kieren of naden ontstaan, waardoor de hoge isolatiewaarde behouden blijft.

Nieuwbouw

Met het Efficientblok kunt u luchtdicht bouwen wat energiebesparend is en het voorkomt condensatie in de constructie. Luchtdicht bouwen zorgt voor een beter en gezonder leefklimaat, levert een lager energierekening en een beter energielabel voor de woning op.

Het Efficientblok van HplusH heeft een R-waarde van 6,33 m2 K/W op een muurdikte van 500 mm. De hoge isolatiewaarde kan behaald worden door de grote hoeveelheid gesloten luchtcellen. Door de compacte afmeting en het lage gewicht van de isolatieblokken kan er snel en gemakkelijk gebouwd worden. Isoleren en een muur plaatsen in één handeling, zo bespaart u tijd en kosten.

Comfort

Cellenbeton is een accumulerend product, dat wil zeggen dat het warmte en koude kan opslaan en deze weer kan afgeven aan de omgeving. Ook zorgen deze materialen voor een goede vochthuishouding en een ademend binnenklimaat doordat cellenbeton damp-open / damp diffusie open is. Verder heeft Cellenbeton de goede eigenschap dat het brandveilig is. Deze goede eigenschappen zorgen voor een veilig, comfortabel en constant binnenklimaat.

Specificaties

Fabrikant: HplusH
Afmeting: 500x250x500mm ( LxHxD )
Isolatiewaarde:  R-waarde m2 K/W 6,33
Kwaliteit cellenbeton: G2/350 – PP3-0,35 C2/350

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen