Cellenbeton Rond- Als u een gebogen muur gaat maken kunt u dit gemakkelijk doen met onze Ronde Blokken. In ons assortiment heeft u de keuze uit verschillende wanddiktes, namelijk 70mm en 100mm. Als er een dikkere wanddikte gewenst is, kunt u ervoor kiezen om de wand dubbel op te trekken. Hierbij plaatst u 2 ronde blokken naast elkaar waardoor u een wand krijgt van 140mm of 200mm dikte. Verder heeft u de keuze uit verschillende radiussen. Deze maat bepaald de ronding die het blok maakt.  

Voordelen van Ronde blokken van Cellenbeton

Net als de Rechte Cellenbetonblokken zijn Ronde Blokken van Cellenbeton breed toepasbaar en gemakkelijk te verwerken. Ze kunnen gecombineerd worden met rechte cellenbetonblokken en hebben natuurlijk dezelfde voordelen als de Rechte blokken. Omdat u dezelfde materialen gebruikt heeft u bijvoorbeeld geen last van scheurvorming. Dit komt doordat Cellenbeton geen krimp of uitzetting heeft. Verder is cellenbeton niet gevoelig voor vocht of schimmel. Dit maakt cellenbeton uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals een badkamer of een toiletruimte

Door de Rechte met Ronde blokken te combineren kunt u voor de uitstraling gaan waar u zelf voor kiest. Hierdoor wordt de keuzevrijheid tijdens het ontwerpen van uw project nóg groter en hoeft u zich niet te laten beperken door standaard vormen en maten.

Ronde-Cellenbetonblokken-Ytong-Rond-Cellenbeton-Ronde-Ytong-Blokken-Ronde-Toog-Segmentbogen-Steine-Porenbeton Segmentbogen- Steine

Ronde Cellenbetonblokken

Ronde Cellenbetonblokken kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Ze zorgen voor een moderne en strakke uitstraling. De blokken staan ook wel bekend als Segmentblokken, Segmentboog of zoals onze oosterburen ze noemen, ‘Porenbeton Segmentbogen Steine’. Ze zijn ideaal om een statement te maken bij uw bouwproject. Met de Ronde Cellenbetonblokken kunt u natuurlijk cirkels maken, een gebogen wand of een ronde toog maar u kunt uw creativiteit de vrije loop geven want de mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nou gaat om hele cirkels of gebogen wanden met onze Ronde Cellenbetonblokken is elke creatieve vormgeving binnen handbereik!

Ronde Bouwblokken

De Ronde Bouwblokken zijn breed inzetbaar op de bouw en voor uw bouwprojecten. Ze bieden een passende oplossing voor veel verschillende toepassingen:

  • Koven
  • Ronde togen
  • Ronde Schoorstenen
  • Gebogen binnenwanden en muren
  • Gebogen Buitenwanden en muren
  • Trap ombouw, ook voor wenteltrappen
  • Bad- en toilet ombouw
  • Balie of toonbanken

Cellenbeton Rond met Vellingkant

Nieuw in ons assortiment zijn de ronde cellenbetonblokken met velling. Dit zijn de standaard ronde cellenbetonblokken die u van ons gewent bent, maar met een zogenoemde vellingkant. Een cellenbetonblok met vellingkant wilt zeggen dat d zijkanten van het blok schuin af gefreesd zijn waardoor er een mooie V-groef ontstaat wanneer de blokken gelijmd worden.  

Hoe bestel ik Cellenbeton Rond met Vellingkant?

Ronde cellenbetonblokken met vellingkant komen binnenkort in ons assortiment. U kunt ze wel al bestellen door ons een bericht te sturen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ronde-gebogen-vellingblokken- Cellenbeton-Rond- Ronde-Ytong-Blokken-Ronde-Cellenbetonblokken-Ronde-Toog-Kopen-Ronde-Blokken

Shop hier Cellenbeton Rond

Stuur een bericht

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 43 beoordelingen