Hoe kan ik energie besparen?

De vraag ‘Hoe kan ik energie besparen’ is de meest gestelde vraag binnen Google de afgelopen tijd. Er zijn talloze manieren om op korte termijn energie te besparen die gemakkelijk zijn om door te voeren en niet ingrijpend of duur zijn:

  • Alle lampen vervangen voor LED verlichting
  • Kieren en naden te dichten
  • Radiator folie te plaatsen
  • Alleen de ruimtes te verwarmen waar je veel bent in huis
  • De verwarming lager te zetten
  • Douche niet langer dan 2 tot 5 minuten

Op het moment rijzen de gasprijzen de pan uit en zijn de energiekosten voor veel huishoudens de grootste kostenpost. De beste manier om de energiekosten omlaag te krijgen is om te investeren in uw woning. Dit kun je doen door je huis te isoleren met Cellenbeton. Hiermee bespaar je op lange termijn flink op de energiekosten én wordt je huis meer waard doordat deze een beter energielabel krijgt. Deze investering verdien je dus terug met natuurlijk de energiebesparing maar ook op het moment dat je je woning zou verkopen.

Energiekosten besparen in huis

Cellenbeton is warmte- isolerend en warmte- accumulerend. Het isolerende vermogen spreekt voor zich, dit bouwmateriaal heeft een hoge isolerende werking. Anders dan beton-blokken, is cellenbeton zogezegd accumulerend. Dit betekent dat op het moment dat het binnen een ruimte warm genoeg is, cellenbeton de warmte op slaat en deze warmte loslaat op het moment dat het kouder wordt in de ruimte. Dit is mogelijk dankzij de celvormige structuur van cellenbeton.
Verder is cellenbeton damp- en diffusie open. Dit betekent dat het een ademend materiaal is maar kou, warmte en weersinvloeden niet binnen kunnen dringen.

Waarom isoleren met Cellenbeton?

Als woning een minder isolerend vermogen heeft is het verstandig om deze te isoleren. Dit kan eenvoudig met cellenbetonblokken. De cellenbetonwand dient als het ware als voorzetwand en vormt een barrière tegen koude weersinvloeden en gaat energieverlies tegen waardoor je aanzienlijk veel energie bespaard. Cellenbeton is verkrijgbaar is verschillende diktematen. Isoleren met cellenbeton kan al met cellenbetonblokken vanaf 10 cm in de kwaliteit G2/350.
Cellenbeton is een populair bouwmateriaal voor nieuwbouw maar wat veel mensen niet weten is dat het ook zeer geschikt is voor renoveren en isoleren.

Hoe-Kan-Ik-Energie-Besparen-Cellenbeton-Isoleren

Welke goede eigenschappen heeft Cellenbeton?

Nieuw isolatiesysteem

Door de grote vraag naar manieren om je huis te isoleren hebben wij een nieuw systeem bedacht om je huis gemakkelijk van binnenuit te isoleren. Hiermee kun je zelf aan de slag zonder dure installeerkosten. Er is een ruime keuze in verschillende afmetingen. Met dit systeem wordt er een cellenbetonwand 5 of 8cm van de buitengevel af gezet. Hierdoor ontstaat er een spouw die gevuld wordt met EPS-Korrels. Het systeem kan per m2 afgenomen worden en is inclusief de benodigde cellenbeton lijm en bevestigingsmaterialen.

Bestel hier een Isoleersysteem

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen