Cellenbeton Latei 2500x125x115mm

48,29 incl. BTW

Afhaalprijs € 43,46 incl. BTW

Afmeting (LxHxB): 2500 x 125 x 115 mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: 10 werkdagen

 

Gasbeton Latei 2500 mm

Gasbeton Latei 2500 mm, oftewel een Cellenbeton Latei van 250 cm kunt u gebruiken als u een woning, bedrijfspand of aanbouw gaat bouwen. Deze Lateien worden geplaatst boven een raam of deuropening. De Latei vangt de bovenliggende constructie op en zorgt dus voor de stevigheid van het raam- of deuropening. Om deze stevigheid te garanderen is het belangrijk dat de latei op de juiste manier gelegd wordt. Vanzelfsprekend moet er goed op gelet worden dat de juiste maat geplaatst wordt.

Voordelen Gasbeton Latei

  • Geen koudebruggen
  • Snelle doorlooptijd doordat de latei direct geplaatst kan worden
  • Geen uitzettingsverschillen tussen latei en wand
  • Verschillenden lengte, breedte, en hoogte maten zijn mogelijk. Vraag naar onze maatwerkservice.

Verschillende maten Lateien

Cellenbeton lateien zijn te krijgen in verschillende soorten en maten. Doordat wij de meeste Cellenbeton Lateien zelf produceren kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze klanten. Daardoor kunnen wij elke afmeting voor u op maat maken. Er zijn lateien beschikbaar voor diverse wanddiktes van 200 mm t/m 425 mm.

Voor buitengevels zijn er lateien met isolatie beschikbaar. Deze isolatie zorgt ervoor dat er geen koudebruggen ontstaan.

Doe- het- zelf met Cellenbeton

Wat veel mensen niet weten is dat Cellenbeton Lateien steeds vaker gebruikt worden om meubelstukken mee kunt maken. Hierbij kunt u denken aan tuin- of keukenbanken, wandmeubels, wijnrekken, lounge meubilair, kasten of dergelijke. Het materiaal is goed hanteerbaar en is klaar voor een strakke afwerking. Dankzij de maatwerkservice van onze steenzagerij krijgt u uw Cellenbeton blokken én Lateien op maat aangeleverd bij u thuis of op het werk. U kunt dus direct aan de slag met uw zelfbouw project. Op deze manier grijpt u nooit meer mis op het verkeerde aantal blokken of Lateien én heeft u altijd de juiste maat te pakken. Daarnaast blijft uw werkplek schoner doordat u niet zelf hoeft te zagen.

Specificaties

Breedte: 115 mm
Hoogte: 125 mm
Lengte: 2500 mm
Afmeting (LxHxB): 2500x125x115mm 

Gewicht 26 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen