Cellenbeton Latei 1250x200x70mm

19,95 incl. BTW

10% korting bij afhalen in Nederweert

Cellenbeton Lateien worden gebruikt om een raam- of deuruitsparing te overbruggen. Deze Latei kan enkel gebruikt worden als opvulstuk. U heeft keuze uit een ruim assortiment aan Cellenbeton Lateien.

Afmeting (LxHxB): 1250 x 200 x 70mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Cellenbeton Latei 7cm

Een Cellenbeton Latei met een dikte van 7cm, ofwel 70mm is een maat die niet veel voorkomt. Toch is hier wel vraag naar. Daarom vinden wij lateien met deze afmeting een goede aanvulling aan ons assoirtiment. Wij hebben ruime keuze in veel- en niet veel voorkomende afmetingen. Lateien gebruikt u als u een woning, bedrijfspand of aanbouw gaat bouwen. Deze Lateien worden geplaatst boven een raam of deursparing. De Latei vangt de bovenliggende constructie op en zorgt dus voor de stevigheid van het raam- of deuropening. Het is belangrijk om te weten dat Cellenbeton Lateien met een dikte van 7cm NIET geschikt zijn voor dragende constructies. Om deze stevigheid te garanderen is het belangrijk dat de latei op de juiste manier gelegd wordt. Vanzelfsprekend moet er goed op gelet worden dat de juiste maat geplaatst wordt.

Voordelen Gasbeton Latei

Gasbeton is een andere benaming voor Cellenbeton.

  • Geen koudebruggen
  • Snelle doorlooptijd doordat de latei direct geplaatst kan worden
  • Geen uitzettingsverschillen tussen latei en wand
  • Verschillenden lengte, breedte, en hoogte maten zijn mogelijk. Vraag naar onze maatwerkservice.

Cellenbeton Latei 70mm voorkomt koudebruggen

Als er gekozen is om met Cellenbeton te bouwen is het verstandig om ook voor Cellenbeton Lateien te kiezen. Cellenbeton is een duurzaam bouwmateriaal wat veel goede eigenschappen heeft. Een daarvan is dat Cellenbeton niet krimpt of uitzet. Als de materialen op de juiste manier gelegd zijn zal er dus géén scheurvorming ontstaan. Scheurvorming zorgt namelijk voor energieverlies waardoor er koudebruggen ontstaan. Koudebruggen staan ook wel bekend als bouwknopen. Dit zijn zwakke punten in de buitenschil van een pand. Deze bouwknopen ontstaan op plaatsen waar de Thermische isolatie niet goed doorlopen of op elkaar aansluiten. Deze koudebruggen ontstaan vaak in een gevel, dak of vloer.

Verschillende maten Lateien

Cellenbeton lateien zijn te krijgen in verschillende soorten en maten. Doordat wij de meeste Cellenbeton Lateien zelf produceren kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze klanten. Daardoor kunnen wij elke afmeting voor u op maat maken. Er zijn lateien beschikbaar voor diverse wanddiktes van 100 mm t/m 425 mm.

Voor buitengevels zijn er lateien met isolatie beschikbaar. Deze isolatie zorgt ervoor dat er geen koudebruggen ontstaan.

Specificatie

Materiaal: massief cellenbeton gewapend
Lengte: 1250 mm
Hoogte: 200 mm
Breedte: 70 mm
Oplegging: 125 mm
Dagmaat: 1000 mm
Geschikt voor dragende constructies: Nee

Gewicht 12,5 kg
Afmetingen 125 × 7 × 20 cm

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen