Sparingen 200x200x100mm

Prijs op aanvraag.

U kunt via de mail doorgeven hoeveel stuks u nodig heeft, een andere afmeting is ook mogelijk.

Besteleenheid: per stuk

Levertijd: ca. 10 werkdagen

Sparing

Bent u op zoek naar een oplossing voor een Cellenbeton Sparing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan Cellenbeton Sparingsblokken in verschillende afmetingen. Onze sparingen zijn per project te bestellen, of als u een grootverbruiker bent per volle pallet. Of u nu een doe-het-zelver bent of een professional, wij hebben de perfecte sparingsblokken voor uw project.

Cellenbeton Instortvoorziening

Een Sparing worden ook wel Instortvoorziening genoemd in de bouw. Tijdens het productieproces van betonvloeren of betonwanden kunnen er cellenbeton sparingsblokken worden ingestort. Door het gebruik van onze instortvoorzieningen ontstaat er een nette opening, waar later in het bouwproces, gemakkelijk leidingen, buizen, stroompunten, spotjes of een wanddoorvoer geïnstalleerd kan worden. De sparingen worden gezaagd uit cellenbetonblokken in de kwaliteit G4/550.

Altijd de juiste maat

Al onze maatwerkproducten, waaronder onze wanddoorvoeren, komen uit onze eigen steenzagerij. Hierdoor kunnen wij inspelen op de wensen van onze klanten waardoor elke maatvoering mogelijk is. Omdat wij zelf jarenlang op de bouw hebben gestaan weten wij wat de knelpunten zijn en denken we graag met u mee.

Voordelige Instortvoorziening

Wanneer u sparingsblokken bij ons koopt, kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige producten ontvangt tegen een betaalbare prijs. We bieden een snelle en betrouwbare levering aan huis of op de bouw, zodat u de bouwmaterialen meteen op de juiste plaats heeft en zo direct kunt beginnen.

Bovendien staan onze experts altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste sparingsblokken voor uw specifieke project. Heeft u vragen over de afmetingen, materialen of installatie van de sparingsblokken, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Waarom staat er geen prijs bij dit product?

Onze sparingen zijn maatwerkproducten en worden enkel geproduceerd op aanvraag. De prijs is afhankelijk van de aantallen en afmetingen die afgenomen worden. Hoe groter het aantal stuks, hoe interessanter de prijs voor u is. Op deze manier hanteren we een eerlijke prijs voor al onze klanten.

Lees hier meer over onze sparingsblokken.

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen