Cellenbeton Latei 400mm (per m1)

Prijs op aanvraag

Lengte: 1 t/m 6 meter
Besteleenheid: per meter
Levertijd: ca. 25 werkdagen

Lateien geisoleerd en gewapend

Bij raamsparingen en onderbrekingen in wanden en gevels dienen cellenbeton lateien toegepast te worden om een bovenliggende constructie op te vangen. Door het toepassen van de geïsoleerde Cellenbeton Lateien is de thermische isolatie gelijk als die van de wanden waardoor er geen koudebruggen ontstaan. De uitzetting en krimp van de cellenbeton latei is gelijk aan de uitzetting en krimp van de rest van de cellenbeton wand, hierdoor wordt scheurvorming voorkomen.

Cellenbeton lateien worden gemaakt van een Cellenbeton U-schaal dat wil zeggen dat de latei aan de buitenkant voorzien is van een schil cellenbeton en in de kern constructieve beton met wapening.De wapening in de lateien kan worden uitgevoerd in een wapeningskorf, een wapeningskorf met stekeinden of een stalen balk bijvoorbeeld een IPE of een HEA.

Werkwijze

We kijken samen met de opdrachtgever op welke posities constructie-lateien komen te liggen, nadat dit bepaald is wordt er een concept productietekening gemaakt. Op de concept-tekeningen zijn lengtes ,breedtes en aantallen aangeven, de wapening is nog niet ingevuld. De dikte van de  wapening voor de korven of een afmeting van een stalen balk dient door de constructeur van de opdrachtgever ingevuld te worden. Vervolgens tekeningen wij de wapening in die door de opdrachtgever aan ons verstrekt is, hieruit volgt een definitieve productietekening.

Levertijd constructie-lateien is ca. 25 werkdagen

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen