Dakrand blok 600x390x100mm

Prijs op aanvraag.

U kunt via de mail doorgeven hoeveel m1 u nodig heeft, een andere hoogte is ook mogelijk.

Besteleenheid: per stuk

Levertijd: ca. 10 werkdagen

Cellenbeton Dakopstand

Door te bouwen met onze Cellenbeton Dakopstand kunt u veel tijd en geld besparen. Door de enorme drukte in de bouw is er steeds meer behoefte aan manieren slimmer en sneller te werken. Om tijd en mankracht te besparen hebben wij dakrand blokken in ons assortiment opgenomen. Deze cellenbeton dakopstand kan direct geplaatst worden waardoor de juiste hoogte gelijk bereikt wordt. Op de bouw hoeven de dakrandblokken niet meer op maat gezaagd te worden waardoor er bespaard wordt op manuren. Daarnaast hoeft er geen extra gereedschap meer naar de bouw. Na het plaatsen van de kant- en klare dakranden kunnen de blokken direct afgewerkt worden.

Plaatsen van een dakrand

Een cellenbeton dakopstand dient als koudebrugonderbreking tussen binnen- en buitenmuur. Hierdoor gaat er geen energie verloren.
De cellenbeton dakrandblokken worden geplaatst op de ruwe betonvloer. Omdat de ruwe betonvloer nooit helemaal vlak is moeten de dakrandblokken in een kimlaag-mortel geplaatst worden van minimaal 15mm dik. Op deze manier is deze laag altijd vlak en waterpas. Om de opening af te dichten tussen de binnen en buitenmuur wordt er een multiplex plaat op de buitenmuur en het cellenbeton dakrandblok geplaatst. Dit kan eenvoudig met schroeven en pluggen.

Wij leveren uw dakranden met primer

Als extra service bieden we de mogelijkheid om de dakrand blokken aan de onderzijde te voorzien van een hechtprimer. Deze primer zorgt voor een optimale hechting van de specie en het cellenbetonblok.
De primer heeft een groene kleurstof waardoor het duidelijk zichtbaar is welke zijde in de kimlaag mortel moet. Doordat de dakrandblokken voorzien zijn van een primer wordt het vocht niet te snel onttrokken van de specie waardoor de blokken niet los gaan staan.

Wilt u gebruik maken van deze service? Dan mag u dit bij uw aanvraag aangeven.

Waarom kiezen voor Cellenbeton?

Cellenbeton is eenvoudig te verwerken waardoor de bouwsnelheid verhoogd wordt. Een ander voordeel van een cellenbeton dakrandblok is dat de dakbedekking direct gemonteerd kan worden na plaatsen. Cellenbeton heeft veel goede eigenschappen. Door het toepassen van cellenbeton worden bijvoorbeeld koudebruggen voorkomen. Daarnaast is cellenbeton niet gevoelig voor vocht of schimmel.

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen