Cellenbeton schaaf 400x90mm

24,72 incl. BTW

Besteleenheid: per stuk, direct leverbaar

Categorie:

Gasbetonschaaf met houten handvat

Voordat u aan een klus kunt beginnen is het belangrijk om de juiste gereedschappen en accessoires bij de hand te hebben. De gasbetonschaaf, rasp heeft 8 messen met groeven. Met de gasbetonschaaf  kunt u gemakkelijk oneffenheden of hoogte verschillen weg schaven of raspen. Is de cellenbetonwand niet helemaal recht gelijmd, doordat er bijvoorbeeld een knik in zit, dan kan dit eenvoudig met de gasbetonrasp eruit gehaald worden. Zet de gasbetonrasp op de cellenbeton en schuif deze heen en weer, voer de druk op tijdens het raspen op en zo bepaald u hoeveel er afgeraspt wordt. Ook als een cellenbetonblok niet helemaal recht is doorgezaagd dan kan de gezaagde kant met de gasbetonschaaf recht geschaafd worden.

De juiste benodigdheden voor uw cellenbeton klus

Hieronder vindt u een overzicht van de benodigde gereedschappen en accessoires die niet mogen ontbreken om uw cellenbetonwand of andere projecten zo snel en makkelijk mogelijk te plaatsen.

Lijmspaan
Rubberen hamer
Lijmtroffel
Lijmschep
Gasbetonschaaf
Mengstaaf
Klopboormachine
Gasbeton handzaag
Emmer
Waterpas

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Biesstraat 59 (Hal 4)
6093 AC Heythuysen

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
Open chat