Opspanblokje

3,95 incl. BTW

Hulpmiddel voor het metselkoord op te spannen.

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: op voorraad, direct leverbaar

Categorieën: , ,

Opspanblokje

Voor het spannen van een metselkoord tussen profielen.

Tips voor het plaatsen van een stelprofiel

Als de kim-laag is gezet, kunt u de voorbereidingen treffen voor het plaatsen van de cellenbetonwand. Alle hulpstukken zijn verkrijgbaar in onze webshop. Een stelprofiel plaatsen doet u in de volgende stappen:

  • Het is natuurlijk noodzakelijk dat uw cellenbetonwand loodrecht geplaatst wordt. Dit doet u door gebruik te maken van stelprofielen.
  • Met behulp van stellatten kunt u het stelprofiel in de juiste stand houden. Aan het stelprofiel spant u horizontaal, met een spanblokje, het metselkoord. Op deze manier kunt u de wand zo recht mogelijk op trekken.
  • Om veel werk achteraf te voorkomen is het belangrijk dat het stelprofiel recht en waterpas staan.
  • Soms is het nodig om tussen stelprofielen in nog een extra profiel te plaatsen. Dit is het geval bij bijvoorbeeld bredere werken. Dit zou u kunnen doen op de plaats van de dilatatievoeg.
  • Op het stelprofiel worden de lagenmaat aangegeven.
  • Om de bovenzijde van de cellenbetonblokken tijdens het inkloppen ion de cellenbetonlijm op de juiste hoogte te kunnen stellen, wordt gebruik gemaakt van een metselkoord.
  • m.v. het metselkoord wat bevestigd is tussen de metselprofielen wordt de bovenzijde van de cellenbetonblokken aangegeven.
  • Het metselkoord kan met een opspanblokje aan de metselprofielen bevestigd worden

 

Gewicht 0,01 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen