Lijmschep Lijmkam 365mm

33,95 incl. BTW

Met de lijmschep kunt u eenvoudig de juist lijmlaag dikte aanbrengen op de cellenbetonblokken.

Breedte: 365 mm
Voegdikte: 2-3 mm

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad  

Categorieën: , ,

De juiste benodigdheden voor uw klus

Voordat u aan uw klus kunt beginnen is het belangrijk om de juiste gereedschappen en accessoires bij de hand te hebben. Dit is belangrijk voor een snelle, makkelijke en vooral veilige manier van werken.

Het is wenselijk om de juiste maat aan te schaffen voor een gemakkelijke, snelle en mooie afwerking. Welke maat u nodig heeft hangt af van de wanddikte. U kunt hiervoor de wanddikte van uw project aanhouden. De lijmschepjes zijn speciaal ontwikkeld voor het snel en gelijkmatig opbrengen van lijmmortel op de stoot- en lintvoegen van cellenbeton- en kalksteenwanden.

De lijmschepjes zijn voorzien van een coating voor een lange levensduur en is daarvoor herbruikbaar voor uw volgende klus. Dit product mag dus niet ontbreken in uw gereedschapskist!

Voorbereiding

Stort de gewenste hoeveelheid Cellenbetonlijm in een kuip of emmer. Voeg de aangewezen hoeveelheid schoon leidingwater toe en meng grondig tot een homogene en klontvrije massa bekomen wordt. Meng bij voorkeur met een mechanische menger gedurende minstens 4 minuten.

Aanbrengen

De lijmmortel op de blok aanbrengen met de lijmschep, lijmkam. Voor een optimale hechting dient een blijvende laagdikte van 2-3mm aangebracht te worden. De Blokken dienen met een rubber hamer aangeklopt te worden.

Nabehandeling

Bij uitpuilende lijmresten wordt het eindoppervlak glad afgestreken met de lijmtroffel. Na verwerking het oppervlak gedurende drie dagen beschermen tegen slagregen en uitdroging door wind of hitte. ( afdekken met folie )

Gewicht 1,5 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen