Emmer 12 Liter

4,50 incl. BTW

Stevige emmer voor het mengen van de cellenbetonlijm.

Besteleenheid: per stuk, direct leverbaar

Categorie:

Emmer

Voordat u aan een klus kunt beginnen is het belangrijk om de juiste gereedschappen en accessoires bij de hand te hebben. Voor het plaatsen van een cellenbetonwand heeft u naast de cellenbeton – gasbetonblokken ook cellenbetonlijm nodig, deze kunt u gemakkelijk en zonder te knoeien mengen in de bouwemmer. Bent u klaar met de klus dan kunt u de emmer aan uw vrouw geven zodat zij haar huishoudelijke artikelen kan uitbreiden. De Bouwemmer is een robuuste sterke emmer voor de zwaardere werkzaamheden. De emmer is gemaakt van gerecycled kunstof afval. De bouwemmer heeft een inhoud van 12 liter.

Overige benodigdheden 

Hieronder vindt u een overzicht van de benodigde gereedschappen en accessoires die niet mogen ontbreken om uw cellenbetonwand of andere projecten zo snel en makkelijk mogelijk te plaatsen.

Lijmspaan
Rubberen hamer
Lijmtroffel
Mengstaaf
Klopboormachine
Gasbeton handzaag
Emmer
Waterpas

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken

Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.

Contactgegevens

Betoncellen B.V. – 123Cellenbeton
Magnesiumstraat 1B
6031 RV Nederweert

KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 31 beoordelingen