Stucprimer Knauf 5kg

26,95 incl. BTW

Knauf stucprimer voor een optimale hechting van de pleisterlaag op Cellenbetonwanden.

Gewicht: 5kg
Verbruik: ca. 100 gram per m2
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

 

Categorieën: ,

Knauf Stucprimer Geel

Met Knauf Stuc-Primer worden sterk zuigende steenachtige ondergronden binnenshuis voorbehandeld. Als de ondergrond niet is voor-behandeld kan dat leiden tot verbranding van de pleister, hierdoor zal de gipsmortel niet goed hechten en kwaliteitsverlies tot gevolg hebben. Knauf Stuc-Primer vermindert de zuiging van de ondergrond en de aan te brengen gipspleister

Merk: Knauf
Gewicht: 5kg
Verbruik: ca. 100 gram per m2

Hoe Stucprimer aanbrengen?

Eventuele vervuiling zo veel mogelijk verwijderen. De ondergrond moet schoon, stof en vetvrij zijn. Tijdens de verwerking en droging mag de temperatuur van de ondergrond en omgeving niet onder + 5°C zijn. Aanmaken Knauf Stuc-Primer dient met schoon leidingwater verdund te worden en wordt met de lamsvachtroller aangebracht of machinaal opgespoten. Verdunning afhankelijk van de zuiging van de ondergrond, 1:1 tot maximaal 1:3. Te sterk verdunde Knauf Stuc-Primer verliest zijn werking.

De ondergrond goed verzadigd voorbehandelen met Knauf Stuc-Primer. Met het aanbrengen van de afwerklaag zolang wachten totdat de Knauf Stuc-Primer niet meer kleeft en droog is. Droogtijd circa 6 uur bij 23°C en 50% relatieve luchtvochtigheid. Een lagere temperatuur en hogere luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. De tijd na het drogen van Knauf Stuc-Primer tot het begin van de pleisterwerken dient wegens stofafzetting zo kort mogelijk te worden gehouden. Het bepleisteren van nog vochtige Knauf Stuc-Primer vermindert de werking en de hechting van de pleisterlaag.

 

Gewicht 5 kg
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen