Toiletombouw maken

Kant- en klaar gemaakt van Cellenbeton

Als u een toiletombouw voor een hang- of een staand toilet wilt bouwen kan gemakkelijk dat geplaatst worden met onze prefab toiletombouw van cellenbeton. Dankzij onze kant- en klare toiletombouw kunt u deze gemakkelijk zelf plaatsen, u hoeft dus niet meer zelf alles op maat te zagen! De ombouw bestaat uit:

  • Een Cellenbetonblok met uitsparingen
  • Een achterwand 
  • Een plateau

Deze onderdelen kunt u zelf ter plekken verlijmen. De gaten voor het leidingwerk, het toilet en de bedieningsknop zijn al voor u gefreesd. Hierdoor kunt u direct beginnen met het bouwen van de toiletombouw en heeft u minimale stofvorming op de werkplek.  

cellenbeton toilet ombouw wc inbouw toilet gasbeton 80mm

Welke plaat achter hangtoilet?

Als u kiest voor onze toiletombouw of losse toiletplaat ontvangt u een toiletplaat gemaakt van Cellenbeton. Dit bouwmateriaal kan hoog belast worden en is geschikt voor gebruik in natte ruimtes. Daarom zijn cellenbeton toiletplaten de juiste keuze voor uw hang- of staand toilet. Dankzij de goede eigenschappen van cellenbeton is dit materiaal niet gevoelig voor vocht of schimmel. Hierdoor is het een veel gemaakte keuze voor natte ruimtes zoals toiletruimtes of badkamers. 

Deze toiletplaat is universeel en past op de meeste inbouwreservoirs. Bekijk voor dat u gaat bestellen of deze wc plaat geschikt is voor uw type reservoir.

Inbouwreservoir-Cellenbeton-Toiletplaat
toiletplaat-Inbouw-Toilet-Blok-Inbouwreservoir-Cellenbeton

Losse toiletplaat van Cellenbeton

Naast de complete toilet ombouwen hebben wij ook een losse toiletplaat in ons assortiment. Deze bestaat uit twee losse blokken die op elkaar geplaatst kunnen worden. Ze hebben ieder verschillende uitsparingen. Deze zijn voor de aan- en afvoerbuizen, de bevestigingspunten van het toilet en het bedieningspaneel.

Toiletplaat-Cellenbeton-Hangtoilet-Gebrit

Afwerking toiletombouw

Cellenbeton blokken kunt u met elk gewenst materiaal afwerken. Het is geschikt om te stucen maar ook zeker om te betegelen. Zorg ervoor dat de cellenbeton een voorbehandeling krijgt als dit nodig is, dit ligt aan het materiaal waarmee u het gaat afwerken. Houdt er in de natte ruimtes rekening mee dat u een afwerking kiest die water- en vochtbestendig is.

Maatwerk

We hebben verschillende standaard afmetingen in ons assortiment. Indien er een andere maat voor de achterwand gewenst is, kunnen wij deze voor u op maat maken in onze steenzagerij. Neem gerust contact op met ons voor de mogelijkheden.

Assortiment

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen