Toilet Ombouw Cellenbeton 800x1250x50mm

36,50 incl. BTW

€32,85 incl. 21% btw bij afhalen
Besteleenheid: dit product wordt geleverd als pakket
Afmetingen: 800 x 1250 x 50 mm

Op voorraad

Met dit pakket kunt u zelf gemakkelijk en snel uw toilet ombouw plaatsen. Heeft u een andere maat nodig? Maak dan gebruik van onze zaagservice. 

Cellenbeton toilet ombouw pakket

Dankzij onze Inbouw Toiletblokken en Cellenbeton Toilet ombouw 800mm is het plaatsen van een toilet ombouw een gemakkelijke klus. U kunt hiermee zowel een hangtoilet als een staand closet mee plaatsen.
Wij verkopen losse inbouw toiletplaten maar u kunt ook bij ons terecht voor een complete toilet ombouw pakketten voor een mooi afgewerkt toilet.

Onze toilet ombouw bestaat uit:

  • Een Cellenbetonblok met uitsparingen
  • Een achterwand (waar uw toilet aan komt te hangen)
  • Een plateau

In het cellenbetonblok waar het toilet aan komt te hangen zitten uitsparingen voor de aan- en afvoer en de draadstangen van het toilet. Hierdoor kunt u niet alleen snel de klus klaren maar uw werkplek blijft ook schoon. U hoeft namelijk geen gaten meer te boren.

Dankzij het geringe gewicht van cellenbeton is ons toilet ombouw 800mm snel en gemakkelijk te plaatsen. Cellenbeton is hoog belastbaar waardoor het veel gebruikt wordt voor het plaatsen van toiletten.

Achter de toilet ombouw 800mm is voldoende ruimte om uw inbouw reservoir te plaatsen, zo zijn alle leidingen en afvoeren netjes weggewerkt en is de toiletruimte makkelijk schoon te maken.

Cellenbetonwand plaatsen in een natte ruimte

Cellenbeton, ook wel Gasbeton, is vocht- en schimmelwerend en is daarom het meest geschikte materiaal om te gebruiken in natte ruimtes zoals:

  • Toilet ruimte
  • Badkamer
  • Kleedkamers
  • Keuken
  • Wasruimte

Vaak is het wenselijk om extra privacy te creëren in bijvoorbeeld uw toiletruimte of badkamer. Dit is gemakkelijk te maken met onze rechte of ronde cellenbeton blokken. U kunt er dan voor kiezen om een verdiepingshoge voorzetwand te plaatsen zodat er een aparte ruimte ontstaat.

Een andere optie is het maken van een halfhoog voorzetwandje. Op deze manier heeft u voldoende privacy maar houdt u evengoed een open ruimte. De laatste optie wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen. Daarnaast worden Cellenbeton blokken vaak gebruikt om een andere indeling te maken of om bijvoorbeeld de douche, wasmachines of droger af te scheiden.

Afwerking

Cellenbeton blokken kunt u met elk gewenst materiaal afwerken. Het is geschikt om te stucen maar ook zeker om te betegelen. Houdt er in de natte ruimtes rekening mee dat u een afwerking kiest die water- en vochtbestendig is.

Maten van het toilet ombouw

Wij hebben de meest gangbare breedte maten voor in toiletruimtes in ons assortiment opgenomen:

Als u andere afmetingen nodig heeft kunnen wij deze voor u op maat maken. Neem gerust contact met ons op.

Gewicht 60 kg
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen