Toiletplaat Cellenbeton

30,25 incl. BTW

10% korting bij afhalen

Kant- en klare Toiletplaat is geschikt om een hangtoilet mee te plaatsen.
Deze blokken zijn voorzien van de gaten voor de rioleringsbuizen en het bedieningspaneel.

Afmeting:    400mm breed
                     1200mm hoog   
                     50mm dik

Wordt geleverd als pakket, bestaande uit 2 losse blokken.

Toiletplaat

Deze Toiletplaat is geschikt voor de meeste standaard inbouwreservoirs voor een hangend toilet. Het voordeel hiervan is dat de gaten van de riolering én het bedieningspaneel al zijn voorgeboord voor u. Hierdoor kunt u het inbouwreservoir direct plaatsen en heeft u geen stof of afval op het project.

Naast deze kant- en klare toiletplaat, hebben wij ook een toilet ombouw in verschillende afmetingen beschikbaar:

Cellenbetonwand plaatsen in een natte ruimte

Cellenbeton, ook wel Gasbeton, is vocht- en schimmelwerend en is daarom het meest geschikte materiaal om te gebruiken in natte ruimtes zoals:

  • Toilet ruimte
  • Badkamer
  • Kleedkamers
  • Keuken
  • Wasruimte

Vaak is het wenselijk om extra privacy te creëren in bijvoorbeeld uw toiletruimte of badkamer. Dit is gemakkelijk te maken met onze rechte of ronde cellenbeton blokken. U kunt er dan voor kiezen om een verdiepingshoge voorzetwand te plaatsen zodat er een aparte ruimte ontstaat.

Een andere optie is het maken van een halfhoog voorzetwandje. Op deze manier heeft u voldoende privacy maar behoud u evengoed een open ruimte. De laatste optie wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen. Daarnaast worden Cellenbeton blokken vaak gebruikt om een andere indeling te maken of om bijvoorbeeld de douche, wasmachines of droger af te scheiden.

Afwerking

Cellenbeton blokken kunt u met elk gewenst materiaal afwerken. Het is geschikt om te stucen maar ook zeker om te betegelen. Houdt er in de natte ruimtes rekening mee dat u een afwerking kiest die water- en vochtbestendig is.

Gewicht 16 kg
Afmetingen 60 × 5 × 40 cm

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen