Cellenbeton gasbetonschroef 8x110mm (doos)

48,92 incl. BTW

€44,03 incl. 21% BTW bij afhalen

De cellenbetonschroef is speciaal ontwikkeld voor montage aan cellenbetonwanden, de schroef kan in de wand gedraaid worden zonder plug of voorboren.

Besteleenheid: per doos (100 schroeven per doos)
Levertijd: direct, uit voorraad 

Gasbetonschroef 8×110

Gasbetonschroef  8×110 mm zijn geschikt om te gebruiken om iets op te hangen aan cellenbeton. Met deze speciale cellenbetonschroeven kun je direct in het cellenbeton boren zonder voorboren én zonder plug.  De gasbetonschroef is corrosie bestendig door de speciale Alu-zink coating. De gasbetonschroef 8×110 is geschikt voor het vastzetten van houten en kunststof kozijnen, het ophangen van keukenkasten, het bevestigen van houten latten, planken of balken.

De gasbetonschroeven 8×110, ook wel bekend als Cellenbetonschroeven zijn te bestellen per doos van 100 stuks of per stuk. Klik hier om deze schroeven per stuk te bestellen.

Schroeven in cellenbeton

Schroeven in Cellenbeton kan eenvoudig met onze Gasbetonschroeven, ook welk Cellenbetonschroeven genoemd. Cellenbeton heeft een celvormige structuur. Hierdoor heeft het een goed isolerend vermogen en is het een lichtgewicht bouwmateriaal. Hierdoor kun je niet alle schroeven gebruiken om iets aan cellenbeton op te hangen. Hier zijn speciale schroeven en pluggen voor nodig. Met deze speciale pluggen en cellenbetonschroeven kan je zelfs zware voorwerpen aan cellenbeton hangen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een tv-meubel, tv , keukenkastjes, spiegels, trapleuningen en kozijnen.

Welke schroeven cellenbeton?

Cellenbeton staat ook wel bekend als gasbeton. Welke lengte gasbetonschroef je nodig hebt kun je gemakkelijk zelf bepalen. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de gasbetonschroef altijd minimaal 60mm in de gasbetonwand moet zitten. Daarna tel je er de dikte van het te bevestigen materiaal op. In een voorbeeld ziet dat er zo uit:

Je wilt een plank van 50mm wilt vastschroeven aan cellenbeton. Hierbij houden we de minimale lengte van 60mm aan, die in de wand moet zitten, dan is de formule als volgt 60mm + 50mm = 110mm schroeflengte

Technische informatie Gasbetonschroef 8×110 klik hier

Voordelen van Gasbetonschroef 8x110mm

  • Geen pluggen
  • Niet voorboren
  • Snelle montage

Specificatie:

Lengte: 110mm
Diameter: 8mm
Materiaal: Alu-zink coating
Aantal per doos: 100st.

Gewicht 0,5 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen