Cellenbeton gasbetonschroef 8x65mm (doos)

28,87 incl. BTW

€25,98 incl. 21% BTW bij afhalen

De cellenbetonschroef is speciaal ontwikkeld voor montage aan cellenbetonwanden, de schroef kan in de wand gedraaid worden zonder plug of voorboren.

Besteleenheid: per doos (100 schroeven per doos)
Levertijd: direct, uit voorraad 

Cellenbetonschroef 8×65

Cellenbetonschroef  8×65 mm zijn geschikt om te gebruiken om iets op te hangen aan cellenbeton. Met deze speciale cellenbetonschroeven kun je direct in het cellenbeton boren zonder voorboren én zonder plug.  De cellenbetonschroef is corrosie bestendig door de speciale Alu-zink coating. De cellenbetonschroef 8×65 is geschikt voor het vastzetten van houten en kunststof kozijnen, het ophangen van keukenkasten, het bevestigen van houten latten, planken of balken.

De cellenbetonschroeven 8×65 zijn te bestellen per doos van 100 stuks of per stuk. Klik hier om deze schroeven per stuk te bestellen.

Kan je iets ophangen aan cellenbeton?

Omdat cellenbeton heeft een celvormige structuur. Hierdoor heeft het een goed isolerend vermogen en is het een lichtgewicht bouwmateriaal. Hierdoor kun je niet alle schroeven gebruiken om iets aan cellenbeton op te hangen. Hier zijn speciale schroeven en pluggen voor nodig. Met deze speciale pluggen en cellenbetonschroeven kan je zelfs zware voorwerpen aan cellenbeton hangen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een tv-meubel, tv , keukenkastjes, spiegels, trapleuningen en kozijnen.

Welke schroeven voor gasbeton?

Cellenbeton staat ook wel bekend als gasbeton. Welke lengte gasbetonschroef je nodig hebt kun je gemakkelijk zelf bepalen. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de gasbetonschroef altijd minimaal 60mm in de gasbetonwand moet zitten. Daarna tel je er de dikte van het te bevestigen materiaal op. In een voorbeeld ziet dat er zo uit:

Je wilt een plank van 5mm wilt vastschroeven aan cellenbeton. Hierbij houden we de minimale lengte van 60mm aan, die in de wand moet zitten, dan is de formule als volgt 60mm + 5mm = 65mm schroeflengte

Technische informatie klik hier

Voordelen van cellenbetonschroeven 8x65mm

  • Geen pluggen
  • Niet voorboren
  • Snelle montage
Gewicht 0,5 kg
Specificatie

Lengte: 65mm
Diameter: 8mm
Materiaal: Alu-zink coating
Aantal per doos: 100st.

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen