Murfor 35mm ( Rol )

90,30 incl. BTW

€81,27 incl. BTW bij afhalen

Besteleenheid:  per rol
Breedte: 35mm
Lengte: 30 meter per rol
Levertijd:  op voorraad

Murfor Wapening E35 wat is dat?

Murfor Wapening e35 is een wapening die wordt toegepast in de lijmvoegen om de wand sterker te maken. Deze wapening bestaat uit een kunststof weefsel met 7 staalkoorden uit roestvast staal. Murfor E35 is geschikt voor alle mortelvoegen tussen 3 en 12mm dikte.

Murfor E35 en E70 zijn geschikt voor buitenmuren die in contact staan met een vochtige omgeving.

Waarom murfor Wapening e35 toepassen?

Lateien

Bij openingen in wanden voor bijvoorbeeld een raam of deurkozijn worden lateien toegepast. Rondom deze openingen en bij opleggingen van lateien treden spanningen op die scheuren kunnen veroorzaken. Door onder en boven 2 lagen Murfor aan te brengen in het lijmwerk zal deze de spanning overnemen.

Vloeren en balken

Wanden die belast worden met balkopleggingen of waar een betonvloer op ligt kunnen scheuren optreden in de wanden. Door het toepassen van Murfor in minimaal 3 onderliggende lagen wordt scheurvorming voorkomen.

Dilatatie

Door het aanbrengen van Murfor bij lange wanden kunnen de afstanden tussen dilatatievoegen groter worden, en in sommige gevallen is zelfs een dilatatievoeg niet nodig.

Wij adviseren om altijd een constructeur te raadplegen.

Gewicht 2 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen