Cellenbeton Latei 1250x125x100mm

21,50 incl. BTW

10% korting bij afhalen in Nederweert

Afmeting (LxHxB): 1250 x 125 x 100 mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd:  uit voorraad 

 

Staffelkorting

Aantal Discount (%) Prijs
1 - 9 21,50
10+ 9.3 % 19,50

Gasbeton Latei 1250 mm

Gasbeton Latei 1250 mm, oftewel een Cellenbeton Latei gebruikt u als u een woning, bedrijfspand of aanbouw gaat bouwen. Deze Lateien worden geplaatst boven een raam of deursparing. De Latei vangt de bovenliggende constructie op en zorgt dus voor de stevigheid van het raam- of deuropening. Om deze stevigheid te garanderen is het belangrijk dat de latei op de juiste manier gelegd wordt. Vanzelfsprekend moet er goed op gelet worden dat de juiste maat geplaatst wordt.

Voordelen Gasbeton Latei

  • Geen koudebruggen
  • Snelle doorlooptijd doordat de latei direct geplaatst kan worden
  • Geen uitzettingsverschillen tussen latei en wand
  • Verschillenden lengte, breedte, en hoogte maten zijn mogelijk. Vraag naar onze maatwerkservice.

Cellenbeton Latei 1250 mm voorkomt koudebruggen

Als er gekozen is om met Cellenbeton te bouwen is het verstandig om ook voor Cellenbeton Lateien te kiezen. Cellenbeton is een duurzaam bouwmateriaal wat veel goede eigenschappen heeft. Een daarvan is dat Cellenbeton niet krimpt of uitzet. Als de materialen op de juiste manier gelegd zijn zal er dus géén scheurvorming ontstaan. Scheurvorming zorgt namelijk voor energieverlies waardoor er koudebruggen ontstaan. Koudebruggen staan ook wel bekend als bouwknopen. Dit zijn zwakke punten in de buitenschil van een pand. Deze bouwknopen ontstaan op plaatsen waar de Thermische isolatie niet goed doorlopen of op elkaar aansluiten. Deze koudebruggen ontstaan vaak in een gevel, dak of vloer.

Doe- het- zelf met Cellenbeton

Wat veel mensen niet weten is dat Cellenbeton Lateien steeds vaker gebruikt worden om meubelstukken mee kunt maken. Hierbij kunt u denken aan tuin- of keukenbanken, wandmeubels, wijnrekken, lounge meubilair, kasten of dergelijke. Het materiaal is goed hanteerbaar en is klaar voor een strakke afwerking. Dankzij de maatwerkservice van onze steenzagerij krijgt u uw Cellenbeton blokken én Lateien op maat aangeleverd bij u thuis of op het werk. U kunt dus direct aan de slag met uw zelfbouw project. Op deze manier grijpt u nooit meer mis op het verkeerde aantal blokken of Lateien én heeft u altijd de juiste maat te pakken. Daarnaast blijft uw werkplek schoner doordat u niet zelf hoeft te zagen.

Specificaties

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: G4/600 – PP4-0,60 – C4/600
Breedte: 100 mm
Hoogte: 125 mm
Lengte: 1250 mm
Afmeting (LxHxB): 1250x125x100mm of 125×12,5x10cm

Toepassingen

  • Binnenwanden
  • Scheidingswanden
  • Buitengevels
  • Nissen
  • Schoorsteen ombouw
  • Onderslag
Gewicht 11 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen