Knauf Gipsmortel MP75

15,50 incl. BTW

Gipsmortel geschikt om als pleisterlaag aan te brengen op cellenbetonwanden, in woningen of kantoorpanden.

Inhoud: ca. 3,2 m2
Gewicht: 25kg per zak
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

 

Categorieën: ,

Cellenbeton stucen binnen.

Knauf Machinepleister MP75 Engis zak 25 kg. Geschikt om als pleisterlaag aan te brengen op steenachtige plafonds en wanden, in woningen of kantoorpanden. Ook is de pleister geschikt voor pleisterdragers zoals cellenbeton muren en kalzandsteenwanden. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om beschadigingen te repareren.  De MP 75 is niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Voordelen van Knauf Gipsmortel MP75

  • Machinale verwerking met Knauf PFT gipsspuitmachines
  • Minimale laagdikte 10 mm
  • Pleisteren in één laag
  • Soepel te verwerken
  • Vochtregulerend
  • Wordt gelijkmatig hard

Ondergrond

Voor u kunt beginnen moet de ondergrond gecontroleerd worden op geschiktheid. De is belangrijk dat deze schoon en droog is, en vrij is van stof, losse delen, cementsluier, (bekistings-) oliën, en andere vervuilingen. Deze kunnen de hechting van het pleisterwerk beïnvloeden. Verder is het belangrijk dat het oppervlak een goed obsorptievermogen heeft. Dit kunt u testen door een klein gedeelte te bevochtigen.

Gladde, niet zuigende oppervlakken (bijvoorbeeld Prefab Beton) kunt u voorbehandelen ,Knauf Betokontakt of Spraykontakt. Verse Beton is niet geschikt om direct te bepleisteren.

Verse beton niet bepleisteren. Sterk zuigende oppervlakken bijvoorbeeld kalkzandsteen wanden of cellenbetonblokken voorbehandelen met Stuc-Primer. Ondergronden van stucplaten direct, zonder voorbehandeling, bepleisteren. Ondergronden waar vervuiling is van nicotine, koffie, thee, roet, water of vergeling eerst reinigen en vervolgens voorbehandelen met Knauf Isokontakt. Ondergronden zoals houtwolcementplaten, PU-platen en dergelijke volledig wapenen met Knauf Gitex en een minimale laagdikte van 15 mm aanbrengen. Bij pleisterdrager Stucanet in twee lagen werken. De eerste laag van circa 10 mm is om de pleisterdrager te stabiliseren, deze in zachte toestand met een gipskam ruw halen. Na volledige droging kan de tweede laag van circa 10 mm zonder voorbehandeling worden aangebracht. Totale laagdikte op Stucanet is 20 mm, waarvan circa 15 mm aan de zichtzijde van het Stucanet. Aansluitingen aan omringende bouwdelen vrijsnijden. . Bij pleisterdrager Knauf Stucplaten minimale laagdikte 10mm.

Specificaties

Merk: Knauf
Gewicht: 25kg
Verbruik laag dikte 10mm: 3,2 m2 per zak
Materiaal: Gipsmortel
Maximale dikte: 30mm
Minimale dikte: 10mm
Afwerking: Glad
Machinaal verwerkbaar: Ja

 

 

Gewicht 25 kg
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 43 beoordelingen