Cellenbeton Blok G4/550 600x400x70mm

3,71 incl. BTW

10% korting bij afhalen

Afmeting (LxHxB): 600 x 400 x 70 mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: uit voorraad • 

Cellenbeton Blokken 70mm

Cellenbeton Blokken met een dikte van 70mm is een veel gekozen maat voor Cellenbeton Scheidingswanden. Cellenbetonblokken zijn steeds populairder in de bouw. Dankzij de vele voordelen van dit bouwproduct kunt u gemakkelijk en snel een binnenwand bouwen. Blokken in deze afmeting worden veel gebruikt voor niet dragende tussenwanden.
Cellenbeton heeft vele goede eigenschappen. Een daarvan is dat dit bouwmateriaal niet gevoelig is voor vocht of schimmel waardoor het toegepast kan worden in natte ruimtes. U bouwt dus in een handomdraai een douchewand, douchemuur of een (halfhoge) scheidingswand op het toilet.

Dragende Tussenwanden kunt u het beste uitvoeren in een minimale dikte van 100mm. Dit kan bijvoorbeeld met Cellenbeton 600x400x100mm of 600x200x100mm.

Cellenbetonwand afwerken met verf

Cellenbeton blokken, ook wel Ytong Blokken of Kalkzandsteen genoemd, met een afmeting van 600x400x70 mm zijn ideaal voor het bouwen van niet dragende tussenwanden voor bijvoorbeeld slaapkamers. Voor het verlijmen van de Cellenbetonblokken raden wij aan om de hiervoor bestemde Cellenbetonlijm te gebruiken.

De blokken met deze afmeting hebben een gladde structuur waardoor ze direct klaar zijn voor de afwerklaag. Veel mensen kiezen ervoor om de wand te voorzien van muurverf en gaan texen.
Voor u de muurverf kunt aanbrengen is het verstandig om de Cellenbetonwand hierop voor te bereiden. Dit wordt vaak gedaan met Dunpleister voor Cellenbeton van bijvoorbeeld Alabastine. Hiermee kunt u eventuele oneffenheden zoals naden en gaten gemakkelijk en snel wegwerken.
Het is belangrijk om voor het verven de Cellenbetonwand te behandelen met voorstrijk. Dit is nodig voor een goede hechting van de muurverf.

Cellenbetonwand behangen

De blokken met de afmeting van 600x400x70mm worden veel gebruikt voor binnenwanden voor bijvoorbeeld de woonkamer. Een populair afwerkmateriaal is behang zoals Vliesbehang, Vinylbehang, Renovlies, Fotobehang of Papierbehang.
Als u een Cellenbetonwand van 7cm dikte wilt voorzien van behang, moet u eerst uw wand voorbereiden. Omdat de Cellenbetonblokken in deze maat niet grof van structuur zijn, is uw wand vrijwel direct behang klaar.
Voor u van start kunt gaan kunt u eventuele naden of gaten vullen met een Dunpleisterwerk van bijvoorbeeld Alabastine. Om te voorkomen dat er onnodig veel behanglijm opgenomen wordt door de wand kunt u de Cellenbetonmuur behandelen met Voorstrijk. Hierna is uw Cellenbeton wand klaar voor de behang laag.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Cellenbeton is ook wel bekend als Gasbeton. Dit komt door de luchtbellen die ontstaan tijdens het productieproces. Hierdoor kunnen we isoleren met stilstaande lucht. Op deze manier creëren we een ideaal microklimaat in elke ruimte. Bouwen met Cellenbeton is een Duurzame en Milieuvriendelijke manier van bouwen. Het bouwmateriaal is gemaakt van natuurlijke materialen namelijk zand, kalk en cement. Cellenbeton is 100% recyclebaar, afval wat overblijft kunnen we namelijk opnieuw deel laten nemen aan het productieproces.

Specificaties van Cellenbeton Blokken 7cm

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: G4/550 – PP4-0,55 – C4/550
Druksterkte: 5,16 N/mm
Gewichtsklasse: 525kg m3 (±25kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,131 λ(W/mk)
Breedte: 70 mm
Hoogte: 400 mm
Lengte: 600 mm
Verbruik blokken per m2: 4,16 stuks
Aantal stuks per pallet: 80 stuks
Aantal m2 per pallet: 19,20 m2
Verbruik lijm per m2: 1,10 kg

Gewicht 12,44 kg
Afmetingen 60 × 7 × 40 cm

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen