Cellenbeton Blok G4 500x250x300mm

8,35 incl. BTW

10% korting bij afhalen

 

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: 2-3 werkdagen

Cellenbetonblokken 30cm

Cellenbetonblokken 30cm zijn geschikt om dragende buitengevels mee te bouwen. Vaak wordt er aan de buitenzijde een gevelisolatie gemonteerd. Hierbij kunt u denken aan een EPS isolatie. Dit is een buitengevelisolatie dat geschikt is voor een buitenbepleistering. Dankzij de uitstekende thermische isolerende eigenschappen van Cellenbeton Blokken 30 cm i.c.m. onze lateien heeft u geen last van koudebruggen meer. Koudebruggen zijn warmtelekken in geïsoleerde constructies op plaatsen waar warmtegeleidende materialen zoals beton en baksteen zitten. Op deze plaatsen kan de warmte weg waardoor de isolatiewaarde in uw woning of bedrijfspand daalt. U kunt hierbij denken aan de aansluiting tussen vloer en gevel.

De cellenbetonblokken zijn voorzien van dubbele tand en groef. Daarnaast hebben ze handgrepen waardoor ze gemakkelijk en snel te plaatsen zijn.  Het bouwmateriaal is toepasbaar voor aanbouw, nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Brandveiligheid van uw pand

Cellenbeton wordt geproduceerd van 100% anorganische grondstoffen zoals zand, cement en kalk. Het is een lichtgewicht bouwmateriaal met vele voordelen. Zo heeft het een hoge thermische- en geluidsisolerende eigenschap, een grote draagkracht én het heeft een ingebouwde veiligheid doordat het materiaal niet brandbaar is. In geval van brand komen er geen giftige of schadelijke stoffen vrij en is er geen rookontwikkeling en druppelvorming.

Cellenbeton is onbrandbaar. Dit maakt het materiaal brandweerbaar en dient als een barrière bij een uitbreidende brand. Daarnaast stoot het geen gevaarlijke stoffen uit, en er is er geen druppelvorming tijdens een brand. Onze cellenbetonblokken voldoen zelfs aan de brandklasse A1 ‘niet brandbare materialen’ , dit is de hoogste klasse wat u met een bouwmateriaal kunt behalen! Hierdoor is cellenbeton uitermate geschikt om brandwerende wanden mee te bouwen in alle soorten gebouwen, zoals woningbouw, studentenhuis, vakantiewoning, bedrijfspanden en zelfs uw renovatieproject!

Eigenschappen Cellenbetonblokken 30cm

 • Zeer hoge isolatie waarde.
 • Cellenbeton is niet brandbaar, er komen géén giftige stoffen vrij in geval van brand.
 • Betere geluidsisolatie dan bij traditionele bouwvormen.
 • Makkelijk en veilig verwerkbaar.
 • Met de grote lichte blokken bouwt men snel een groot oppervlak.
 • Cellenbeton heeft een vlak eindresultaat en is dus makkelijk af te werken.
 • Cellenbeton neemt géén water op, zodat vocht en schimmel geen kans krijgen. Het zorgt dus voor een gezond binnenklimaat!

Toepassingen

 • Buitenwanden
 • Binnenwanden
 • (Brandwerende) scheidingswanden
 • Kantoorruimtes
 • Natte ruimtes
Gewicht 27,76 kg
Afmetingen 50 × 30 × 25 cm
Technische gegevens

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: G4/550 – PP4-0,55 – C4/550
Druksterkte: 5,16 N/mm
Gewichtsklasse: 525kg m3 (±25kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,131 λ(W/mk)
Afmeting (LxHxB): 500x250x300mm 

Verbruik blokken per m2: 8.00 stuks
Aantal stuks per pallet: 30 stuks
Aantal m2 per pallet: 3,75 m2
Verbruik lijm per m2: 6,50 kg
Uitvoering: Tand en Groef met Handgreep

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen